Neler Yeni

15 Yaşında Boy Uzaması İçin Vitamin ve Melatonin Faydalı Olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
988
İsim
Talha Açıkgöz
Doktor kontrolünde test yaptırırsın hormondan kaynaklanıyorsa sana steroid bazlı ilaç verirler çok hızlı uzarsın ama hormonal dengede sorun yok genetikse limitinin sonuna kadar ulaşmak istiyorsan besinini sporunu eksik etmeyeceksin
Yok öyle bir şey bahsettiğiniz ilaçtan kullanıyorum o şey sadece gh hormonu eşey hormonlarıyla uzaktan yakından alakası bile yok

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
Bakın arkadaşlar bunun ek yollar ile hiçbir katkısı yok tamamen gen aktarımı millet düzenli uyku basket fln diyor tamamen kolpa max 2 3 santim oda maxın maxı.Paranızı boşa harcamayın tek çözümü var boy uzatma ameliyatı min 7 8 santim uzatıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba, 15 yaşındayım ve boyum 165 cm’de kaldı. Büyümemi desteklemek için Kinder Multi, D3K2, Moringa Tozu ve Melatonin kullanmayı düşünüyorum. Eğer bunları düzenli olarak alıp her gece 8 saat uyusam, boy uzamam üzerinde olumlu bir etkisi olur mu?
Olmaz ek olarak 15 yaşındasın senin için süreç daha yeni başlıyor.

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Şahin
Merhaba, 15 yaşındayım ve boyum 165 cm’de kaldı. Büyümemi desteklemek için Kinder Multi, D3K2, Moringa Tozu ve Melatonin kullanmayı düşünüyorum. Eğer bunları düzenli olarak alıp her gece 8 saat uyusam, boy uzamam üzerinde olumlu bir etkisi olur mu?
Uzamanı Hızlandırır Diye Düşünüyorum Ve Seviyorsan Ayran İç Ben Her Hafta İçtiğim Dönemde Uzamaya Başladım Hızlandırdığına İnanıyorum

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Tuğra

Shix2x

80+ Bronze
Toz falan hikaye. Basitce kan tahlili yaptirin, eksik olan vitaminlerinizi falan alin, 8 saat uyuyun, yani extra bir sey yapmayin. Uzayacaksaniz uzarsiniz zaten kendi kendinize. Ebeveynlerin ve atalarin falan kisaysa unut zaten.

Top Bottom