Yok öyle bir şey bahsettiğiniz ilaçtan kullanıyorum o şey sadece gh hormonu eşey hormonlarıyla uzaktan yakından alakası bile yokDoktor kontrolünde test yaptırırsın hormondan kaynaklanıyorsa sana steroid bazlı ilaç verirler çok hızlı uzarsın ama hormonal dengede sorun yok genetikse limitinin sonuna kadar ulaşmak istiyorsan besinini sporunu eksik etmeyeceksin
Olmaz ek olarak 15 yaşındasın senin için süreç daha yeni başlıyor.Merhaba, 15 yaşındayım ve boyum 165 cm’de kaldı. Büyümemi desteklemek için Kinder Multi, D3K2, Moringa Tozu ve Melatonin kullanmayı düşünüyorum. Eğer bunları düzenli olarak alıp her gece 8 saat uyusam, boy uzamam üzerinde olumlu bir etkisi olur mu?
Uzamanı Hızlandırır Diye Düşünüyorum Ve Seviyorsan Ayran İç Ben Her Hafta İçtiğim Dönemde Uzamaya Başladım Hızlandırdığına İnanıyorumMerhaba, 15 yaşındayım ve boyum 165 cm’de kaldı. Büyümemi desteklemek için Kinder Multi, D3K2, Moringa Tozu ve Melatonin kullanmayı düşünüyorum. Eğer bunları düzenli olarak alıp her gece 8 saat uyusam, boy uzamam üzerinde olumlu bir etkisi olur mu?
Eşey hormonundan kastınız nedirYok öyle bir şey bahsettiğiniz ilaçtan kullanıyorum o şey sadece gh hormonu eşey hormonlarıyla uzaktan yakından alakası bile yok
9 da 155 dim suan 12 yim 170 oldum bı 178 e kadar yolu var ve yeterlidaha uzamazsin yapacak bisey yok istersen 16 saat uyu en fazla 170 olursun
TestoEşey hormonundan kastınız nedir
bende 10da 190dım şimdi 590nım sabretse insanlar sonuçları güzel9 da 155 dim suan 12 yim 170 oldum bı 178 e kadar yolu var ve yeterli
Yalan soyleme 590 insan yok.bende 10da 190dım şimdi 590nım sabretse insanlar sonuçları güzel
Yalan soyleme 590 insan yok.