15 Yaşında Kardeşle Breaking Bad İzlenir mi?

2Karma7

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba, Şehir dışında yapacağımız çok bir aktiviter olmadığı için kardeşimle dizi, film izleyelim dedik. Bende baktım en iyi Breaking Bad var fakat şiddet ve kan içierikleri fazla gibi duruyor. Kardeşim Squid Game izlemiş ancak Breaking Bad'deki şiddet içerikleri sanırsam daha fazla. Sizce izlenir mi ve izlenmezse başka hangi dizileri önerirsiniz?

Merhaba, Şehir dışında yapacağımız çok bir aktiviter olmadığı için kardeşimle dizi, film izleyelim dedik. Bende baktım en iyi Breaking Bad var fakat şiddet ve kan içierikleri fazla gibi duruyor. Kardeşim Squid Game izlemiş ancak Breaking Bad'deki şiddet içerikleri sanırsam daha fazla. Sizce izlenir mi ve izlenmezse başka hangi dizileri önerirsiniz?
izlenir sıkıntı yok

15 yaşında çoğu şeyi görmüştür zaten izlersin sorun yok

15 yaşımda 2. kez bitirmiştim tek başıma

Görebileceği en vahşet içerikli sahne ne filmde, Asitte adam erittiklerini duydum sıkıntı olur mu acaba?

Oz dizisini izlemiyorsun. Oz izlerken ben bile yahu bu kadar olmaz, derdim. Her dizide olduğu gibi psikopatça sahneler var. Fazla etkileyeceğini sanmıyorum. Tabii kişiliğe göre değiştir. Bir iki bölüm izleyin etkilenirse zaten anlarsın tavır davranışlarından.

Görebileceği en vahşet içerikli sahne ne filmde, Asitte adam erittiklerini duydum sıkıntı olur mu acaba?
gözükmüyor erittiği adam sadece asite atıyorlar devamı yok zaten sıkıntı yok izlenir

Dün 15 yaşında bebenin biri nasıl milli olabilirim diye konu açtıydı. Breaking badden bişe olmaz

akşam haberlerini izlese daha fazla şiddet içerikli görüntüye maruz kalır.

izleyin reis sıkıntı yok, hatta ondan sonra better call soul izleyin cok iyi

izle kanka bir şey olmaz

15 yaşında telegramda mexico videoları takılan bizziko
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en kanlı sayılacak olan dizinin sonlarına doğru bir sahnede, bir adamın vücudunun sağ tarafı iskelet ve kas olarak kalıyor gözü falan yok.Onun da sorun olacağını düşünmüyorum, çok hassas bi içerikmiş gibi anlattım ama izlerken öyle hissettirmiyor an gereği

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,351
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri