conveyor belt overlord
80+ Silver
ben onu kendisi sanıyordumProfil fotoğrafındaki kişi Ufuk Yılmaz.
ben onu kendisi sanıyordumProfil fotoğrafındaki kişi Ufuk Yılmaz.
Büyüme hormonu eksikliği varsa, dışarıdan hormon alıp değiştirebilir.Genler ile alakalı değiştiremezsin bunu.
ben de 75 kilo 1.80 im yani herkesten uzunum bekle boy atarsın birden15 yaşındayım kilom 70 boyum 168cm öncelikle ilk sorum boy uzatma egzersizleri ise yarar mı barfiks barına asılmak play stordeki egzersizler kobra fln ikinci sorumsa benim gibi olanlar ne gibi tavsiyeler verebilirler anne boy=162cm. Baba boy=180 cm
Cevaplarsanız Sevinirim
Olmaz çip takarlar oyuna gelmeBüyüme hormonu eksikliği varsa, dışarıdan hormon alıp değiştirebilir.
İnsülin gibi bir iğne, arkadaşım kullanıyor, beni bile geçti
Eğer eksiklik varsa, devlet karşılıyormuş.
Yok be ya, Türkiye'de çok kullanan varmış.Olmaz çip takarlar oyuna gelme
Hocam yanlış anlamayında teknik sorunlara neden açtınız bu konuyu ?15 yaşındayım kilom 70 boyum 168cm öncelikle ilk sorum boy uzatma egzersizleri ise yarar mı barfiks barına asılmak play stordeki egzersizler kobra fln ikinci sorumsa benim gibi olanlar ne gibi tavsiyeler verebilirler anne boy=162cm. Baba boy=180 cm
Cevaplarsanız Sevinirim
Bende 11.sınıfım şuan boyun 1.65 benimde,hayırlısı artık inşalllah uzar.11.sınıfa kadar 1.65 tim şaka değil 11.sınıf yazında uzadım 1.76 yım şu an uzarsın baban uzun merak etme
Beyaz TV RP yaptım ama sen bilirsinYok be ya, Türkiye'de çok kullanan varmış.
Biliyorum, Ti hayırlı olsun bu arada.Beyaz TV RP yaptım ama sen bilirsin
baskete başla15 yaşındayım kilom 70 boyum 168cm öncelikle ilk sorum boy uzatma egzersizleri ise yarar mı barfiks barına asılmak play stordeki egzersizler kobra fln ikinci sorumsa benim gibi olanlar ne gibi tavsiyeler verebilirler anne boy=162cm. Baba boy=180 cm
Cevaplarsanız Sevinirim
one be ben 18 yaşındayım 1.81 im 2 3 cm versene be lütfenöneri falan yokki gnenetiğe göre değişiyor ve daha ton larca etken var mesela annem 165 falan babam 185 falan ama ben 13.5 yaşında 190 boy 73 kilo değişiyor yaanii