15 Yaşındayım nasıl bir iş bulabilirim

Reaksiyon skoru
14
15 Yaşındayım İzmir'de yaşıyorum yazın çalışmayı düşünüyorum paraya ihtiyacım var. Gayet iyide İngilizce konuşabiliyorum, 1.80 boyundayım 67 kiloyum.

15 Yaşındayım İzmir'de yaşıyorum yazın çalışmayı düşünüyorum paraya ihtiyacım var. Gayet iyide İngilizce konuşabiliyorum, 1.80 boyundayım 67 kiloyum.
iş bulmak bu aralar gerçekten zor korona yüzünden işinden çıkarılan çok kişi var bir de sen 18 yaş altısın seni çalıştırmak isteyecek çok az yer vardır

Turist rehberi olmayı deneyebilirsin :D
Adamları gezdirip sonra para iste direkt "tip" olarak , iyi para çıkabilir

Knk babanın falan birinin tanıdığı varsa yanında çalış veya tostçu büfe berber falan tarzı yerler olabilir.

esnafların yanında çırak olarak çalışabilirsin ben babamın yanında ticaret yapıyorum varsa öyle bi imkanın çok güzel oluyo eğer babanın işini yapmak istersen bayada öğrenebiliyosun

Eğer Photoshop video edit logo tasarım gibi şeyleri biliyorsan onlardan para kazanabilirsin bende 16 yaşındayım ve bu tür şeyler işler ile bilgisayar topladım hatta üstüne oyuncu seti dizdim daha da yapıyorum ara sıra öyle oyun alıyorum bu paralar ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,881
Üyeler
175,120
Son üye
kaan241
Geri