Mehmet efe3535
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
15 Yaşındayım İzmir'de yaşıyorum yazın çalışmayı düşünüyorum paraya ihtiyacım var. Gayet iyide İngilizce konuşabiliyorum, 1.80 boyundayım 67 kiloyum.
iş bulmak bu aralar gerçekten zor korona yüzünden işinden çıkarılan çok kişi var bir de sen 18 yaş altısın seni çalıştırmak isteyecek çok az yer vardır15 Yaşındayım İzmir'de yaşıyorum yazın çalışmayı düşünüyorum paraya ihtiyacım var. Gayet iyide İngilizce konuşabiliyorum, 1.80 boyundayım 67 kiloyum.
Su satabilirsin.15 Yaşındayım İzmir'de yaşıyorum yazın çalışmayı düşünüyorum paraya ihtiyacım var. Gayet iyide İngilizce konuşabiliyorum, 1.80 boyundayım 67 kiloyum.
Pixel art yapıp satabilirsin iyi para15 Yaşındayım İzmir'de yaşıyorum yazın çalışmayı düşünüyorum paraya ihtiyacım var. Gayet iyide İngilizce konuşabiliyorum, 1.80 boyundayım 67 kiloyum.
Freelancer olarak çok fazla platformlarda ilan yaptım bir sürü yol denedim fakat bu tarz şeylerde pek alıcı bulamıyorumPixel art yapıp satabilirsin iyi para
yazlık yerlere gitmem lazım onun için örnek alaçatı vs. onlarda bana uzak kalıyor.Turist rehberi olmayı deneyebilirsin
Adamları gezdirip sonra para iste direkt "tip" olarak , iyi para çıkabilir
Ara mahallelerden birine sok , al kekonun birini homo saphiens olarak tanıt :3yazlık yerlere gitmem lazım onun için örnek alaçatı vs. onlarda bana uzak kalıyor.
Knk babanın falan birinin tanıdığı varsa yanında çalış veya tostçu büfe berber falan tarzı yerler olabilir.15 Yaşındayım İzmir'de yaşıyorum yazın çalışmayı düşünüyorum paraya ihtiyacım var. Gayet iyide İngilizce konuşabiliyorum, 1.80 boyundayım 67 kiloyum.
esnafların yanında çırak olarak çalışabilirsin ben babamın yanında ticaret yapıyorum varsa öyle bi imkanın çok güzel oluyo eğer babanın işini yapmak istersen bayada öğrenebiliyosun15 Yaşındayım İzmir'de yaşıyorum yazın çalışmayı düşünüyorum paraya ihtiyacım var. Gayet iyide İngilizce konuşabiliyorum, 1.80 boyundayım 67 kiloyum.
sanayi,bilgisayarcı,garsonluk15 Yaşındayım İzmir'de yaşıyorum yazın çalışmayı düşünüyorum paraya ihtiyacım var. Gayet iyide İngilizce konuşabiliyorum, 1.80 boyundayım 67 kiloyum.