Neler Yeni

150,000 TL'ye kadar otomatik HB araba tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alper Koç
Arkadaşlar böyle bir araç arıyorum sizce neler alınabilir veya siz olsanız ne alırdınız ben yaza kadar beklemeyi düşünüyorum hem fiyat bakımından hemde dış olaylar bakımından malum Türkiyede dandik arabalara ne paralar ödüyoruz siz olsanız neler alırdınız şimdiden teşekkürler.

RmzDayi

80+ Silver
araç piyasası çok b.ktan. Almak istediğinden emin misin

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Tam olarak bir önerme değil ama Türkiye'de şuan 2.eller uçuk bu aralar alacaksanız marka fark etmeksizin sıfır araç alın. Satarken her zaman kârlı oluyorsunuz.Ornek amcam 4 5 sene evvel(tam hatırlamıyorum buna yakın bir zaman) Hyundai Accent Blue aldı. Şuan ikinci eli 60klardan başlıyor.Tabi sizin beklentilerinize ve ne yapacağıniza bağlı olarak değişebilir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Valla açıkcası ben de bir araç bakındım ama geçen seneye oranla o kadar ama o kadar zamlanmışki araba alırsam sanki ***** yerine konulacakmışım gibi hissettiğimden almaktan vazgeçtim. Kesinlikle ÖTV indirimi geleceğini düşünüyorum çünkü araba satışları 2018'e oranla %40 düşmüş ben bekle derim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alper Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla açıkcası ben de bir araç bakındım ama geçen seneye oranla o kadar ama o kadar zamlanmışki araba alırsam sanki ***** yerine konulacakmışım gibi hissettiğimden almaktan vazgeçtim. Kesinlikle ÖTV indirimi geleceğini düşünüyorum çünkü araba satışları 2018'e oranla %40 düşmüş be bekle derim
Yorumun için teşekkürler Abdullah abi adamın hasısın ❤

utkuversus

80+ Bronze
2017 Nisan ayında 94.250 TL'ye Full+Full Executive Honda Civic FC5 aldık. Şu an 195.000TL kendisi.

RmzDayi

80+ Silver
Napayım hocam şu dünyaya 1 kere geliyoruz Almanyada adam bu paralara BMW'nin en kral arabasını alıyor Amerikada mustang alırsın bu paraya
1. Abdullah beyin dediği gibi ötv indirimi geleceğine inanmıyorum.
2. Tabi ki araç alacaktın ve alacağız ama 150k ya alacağın araç inan parasını hak etmeyen araç olacaktır.

Ama illaki bir öneri istersen.
Leon tavsiye etmem fiyatları çok şişik.
Focus olabilir.
Auris olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alper Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. Tabi ki araç alacaktın ve alacağız ama 150k ya alacağın araç inan parasını hak etmeyen araç olacaktır.

Focus olabilir.
Auris olabilir.
Kardeşim bende aynı öyle düşünüyorum çünkü daha saraylarımızda altın varaklı olmayan petekler var onları halledelim önce sonra ötv indirimi gelir yorumun için sağol gerçekten çok üzülüyorum çok canım sıkılıyor asgari ücretli 1 adamın bu parayı kazanması için yıllarını heba etmesi lazım ve alabildiği arabalara bak gerçekten çok yazık çok

RmzDayi

80+ Silver
Kardeşim bende aynı öyle düşünüyorum çünkü daha saraylarımızda altın varaklı olmayan petekler var onları halledelim önce sonra ötv indirimi gelir yorumun için sağol gerçekten çok üzülüyorum çok canım sıkılıyor asgari ücretli 1 adamın bu parayı kazanması için yıllarını heba etmesi lazım ve alabildiği arabalara bak gerçekten çok yazık çok
fiat siena " bom boş araç " 38 bin tl para isteyen var. Palio 40 k istiyorlar. 2. el araçların bir çoğunun km si ile oynanmış. Eğer hayırlı bir gecede dünyaya geldiysen temiz bir araç bulabilirsin. Artık bu kadar zor ne yazık ki

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Focus olabilir.
Auris olabilir.
2-3 yılda bir ÖTV indirimi oluyor zaten neden anormal karşılıyorusunuzki?

RmzDayi

80+ Silver
2-3 yılda bir ÖTV indirimi oluyor zaten neden anormal karşılıyorusunuzki?
"Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, 2020 yılı Şubat sonunda bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 89,55 artarak 74.395 adet olarak gerçekleşti. 2019 yılı iki aylık dönemde 39.248 adet toplam pazar gerçekleşmişti."

İşte bu sebepten dolayı

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
"Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, 2020 yılı Şubat sonunda bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 89,55 artarak 74.395 adet olarak gerçekleşti. 2019 yılı iki aylık dönemde 39.248 adet toplam pazar gerçekleşmişti."

İşte bu sebepten dolayı
Bana kaynak atar mısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,224
Üyeler
162,655
Son üye
ekodage
Top Bottom