Neler Yeni

150,000 TL'ye kadar otomatik HB araba tavsiyesi

Rexapin10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
Yeni Corolla HB 1.2 Turbo olabilir kampanyalı 154 bin gibi bişeydi hem sıfır hem güzel otomobil

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ahmet Bilgin
0 alınıcaksa ötv indirimi beklenmeli
2.el olarak a180,a3 sportback yada hatchback, bmw 1 serisi,seat leon,octavia,toyota auris,
sw seviyorum derseniz passat variant

Oxygennrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bedrettinx
sana tavsiyem en son kasa opel astra. kırmızı renk siyah jant.dizelini de alırsın ohh misler gibi binersin. Nedenlerini saycak olursak.
1.Az yakıyor
2.iç dizaynı o fiyat bazındaki arabalara göre çok iyi.Dış görünüşü de gayet güzel tasarlanmış.
3.parçası ucuz premium bir araba değil bakım makım hiç yetkili servis diye kastırmana gerek yok.ayrıyetten piyasadaki en sıkıntı çıkartan araçlardan biridir.
4.Premium bir araba olmadığı için öyle iyi niyet garantisi falan muhabbetine de girmezsin hiç yazılımı çakarsın 170 beygir spor süspansiyon babalar gibi binersin.
5.ikinci eli de çok iyidir.

Benim görüşüm araba fiyatları ileriki zamanlarda düşmeyeceği doğrultusunda. Enflasyon artar insanların geliri artar fiyatlar normalleşir.Her dönemde böyle olmuştur. Eğer ihtiyaçsa alınması bu dönemde veya ileriki dönemde bir fark teşkil etmeyecektir.He yatırım amaçlı düşünülüyorsa param boşta beklemesin diyeyse daha iyi yatırım araçları olabilir.

ÖzTürk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem
opel fiat renoult ve citroenden uzak dur ben diyim

Roco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Özcan
İkinci el temiz bi golf 7 veya 7.5 alabilirsin. Ben 2016 yılında 75 e sıfır golf 7 almıştım comfort Line. Şuan 120 130 falan oldu piyasa şuan çok yüksek ama hiç düşecek gibide değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ömer yaşar
Arkadaşlar böyle bir araç arıyorum sizce neler alınabilir veya siz olsanız ne alırdınız ben yaza kadar beklemeyi düşünüyorum hem fiyat bakımından hemde dış olaylar bakımından malum Türkiyede dandik arabalara ne paralar ödüyoruz siz olsanız neler alırdınız şimdiden teşekkürler.
Beklemeni tavsiye ederim . Genelde firmalar yılın son dönemlerinde sıfır araçlarda indirimlere gider . Tavsiye olarak bütçeni artırıp satarken araba piyasasi yoğun olan araçlara bak . Skoda Opel Hyundai. ikinci el olarak i30 , astra Hb , octavia . Bu arada focuslarin talebide cok fazla lakin almayi dusunursen sadece soforun rahat edecegi bir arac genel olarak dar yani.

Mhmtbrt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Berat Akyardan
Egea hatchback sport modeli de bence gayet güzel bu modele de bakılabilir.

CHEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur Kaya
dolar 6.8 olmuş bu zamanda araba alınmaz , birde malum vergiler :) , halkımızın fırsatçılığı . devlet bu işe el atmadan araba almayı mantıklı bulmuyorum

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,935
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Dayım 2018 de 133 e Honda Civic aldı. Bu hafta 160 a satacak.

Top Bottom