Piyasa şuan düştü benim tahminim yaza kadar şu virüsten kurtulursak inşallah ucuzlar yoksa artık komediye dönüyor bknz millet diyor ki 0 alacağıma 3 5 daha koyar 2.el alırım2. el piyasasının durumu çok vahim sıfırdan pahalıya satılıyor arabalar.Değerinin çok üstünde satılıyorlar.Ama tavsiyem sürekli takipte ol fiyatı düşenler ve aciliyeti olupta daha ucuza verilen bir araba bulabilirsin umarım.
Vallaha bizim kullandığımız arabalardan Mercedes C 180 CGİ 2012 Benzinli binek araç. Çok memnunuz 8 yıldır kullanıyoruz bu arabayı hiçbir arızası olmadı, amörtisörleri değişti birtek benim bildiğim. 2. Ellerinden kasdediyorum. Motoru E serilerinde de kullanılıyor (bir üst serisi) .sahibinden tertemiz bir tane bulursanız iyi bir seçim olabilir. Not: Minik bir kazası dışında. Ön tamponu değişti bizim arabanın
yeni kasası çok hoşuma gidiyor benimdeDostum 2. El şu an çok berbat durumda önerim opel corsa 2020 full pakettir fena bir araba
Arabanın kasası kadar içide süper koltuk ısıtmasından multimedyasına kadaryeni kasası çok hoşuma gidiyor benimde
Toyota Corolla başkası yalan.Otomatik olursa sevinirim, şimdiden herkese teşekkürler.