Neler Yeni

150.000'e kadar otomobil tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alper Koç
Otomatik olursa sevinirim, şimdiden herkese teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Tony Montana
2. el piyasasının durumu çok vahim sıfırdan pahalıya satılıyor arabalar.Değerinin çok üstünde satılıyorlar.Ama tavsiyem sürekli takipte ol fiyatı düşenler ve aciliyeti olupta daha ucuza verilen bir araba bulabilirsin umarım.

theerenyz

80+
Vallaha bizim kullandığımız arabalardan Mercedes C 180 CGİ 2012 Benzinli binek araç. Çok memnunuz 8 yıldır kullanıyoruz bu arabayı hiçbir arızası olmadı, amörtisörleri değişti birtek benim bildiğim. 2. Ellerinden kasdediyorum. Motoru E serilerinde de kullanılıyor (bir üst serisi) .sahibinden tertemiz bir tane bulursanız iyi bir seçim olabilir. Not: Minik bir kazası dışında. Ön tamponu değişti bizim arabanın

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alper Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. el piyasasının durumu çok vahim sıfırdan pahalıya satılıyor arabalar.Değerinin çok üstünde satılıyorlar.Ama tavsiyem sürekli takipte ol fiyatı düşenler ve aciliyeti olupta daha ucuza verilen bir araba bulabilirsin umarım.
Piyasa şuan düştü benim tahminim yaza kadar şu virüsten kurtulursak inşallah ucuzlar yoksa artık komediye dönüyor bknz millet diyor ki 0 alacağıma 3 5 daha koyar 2.el alırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Tony Montana
Vallaha bizim kullandığımız arabalardan Mercedes C 180 CGİ 2012 Benzinli binek araç. Çok memnunuz 8 yıldır kullanıyoruz bu arabayı hiçbir arızası olmadı, amörtisörleri değişti birtek benim bildiğim. 2. Ellerinden kasdediyorum. Motoru E serilerinde de kullanılıyor (bir üst serisi) .sahibinden tertemiz bir tane bulursanız iyi bir seçim olabilir. Not: Minik bir kazası dışında. Ön tamponu değişti bizim arabanın

Şimdi araba önermesine önerilir de mercedesten inipte başka bir arabaya binmek üzer yani şahsen ben üzülürdüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Tony Montana
Söylediğin kriterlerde mercedes malesef yok varda ağır hasar kayıtlı.Şu an bi göz attım durum vasat hurdaya en düşük 100k istiyorlar.

SRooX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Selahattin darılmaz
Dostum 2. El şu an çok berbat durumda önerim opel corsa 2020 full pakettir fena bir araba

AloneDark

80+
Benzinli mi istiyorsun Dizel mi? Sedan kasa mı? İstiyorsun yoksa HB kasa mı? Arabayı ne amaçla kullanacaksın? Ya da marka tercihin nedir? 150.000 TL'ye kadar araç önerisi yazıp geçilmiyor. Lütfen biraz bilgi verin isteğinizle ilgili.

SRooX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Selahattin darılmaz

bekir.440

80+
Sıfır alacaksanız VW Polo önerebilirim. 2. El araçlardan Haziran ve Temmuz'a kadar uzak durun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,559
Üyeler
166,229
Son üye
Xoumers
Top Bottom