kafam ağrımasın istiyorsan altın al geçMotorumu kış geldiği için sattım elime 150 bin tl geçecek. Yılbaşından sonra yeni motor almayı planlıyorum. O zamana kadar yani 2-3 ay için bu parayı nasıl değerlendirmeliyim ? Vadeli mevduat, altın, döviz vb gibi
Valla en iyi yatırım bende tazminat alcağım 200K onu yatıracam altına dursunkafam ağrımasın istiyorsan altın al geç
375k altın aldım toplam 81 gram 1 ay olmadı 400 oldu gram olarak almak en mantıklısıAltını sizce nasıl almak mantıklı dostlar çeyrek tam gram vb gibi mi yoksa mobil bankacılıktan vs mi almalıyız
Ben ethereum öneririm , bitcoinde olabilir alabileceğiniz riske göre göre değişir. Altın konusunda bu vakitten sonra çok bir potansiyel göremiyorum 2 yılda dolar bazlı 2 katına çıktı bu saatten sonra bilmiyorum zor(Artma ihtimali savaşlar var oldukça var ama ya savaşlar durursa ).Ama kesin gördügüm bir şey varsa o da kriptoların çok değer kazanacağı abd bunu yapmaya muhtaç.tabii ki en mantıklısı sepet olmuştur her zaman . Newton bile tüm parasını tek bir varlığa yatıracak kadar aptaldı. Risk iştahına göre oranlar değişir.Ama bitcoinden ethereumdan korkmayın.Abd borsasıda önerirdim faiz indirimlerinden çok faydalanacak ama beyan süreçleri ve vergiler can sıkabiliyor bilmiyen birinin çok canını sıkar . Lütfen sadece altında kalmayın yatırımınızı çesitlendirin .(Ha bu arada kısa vadede istiyomuşsun önceliğin direkt bitcoin yada ethereuma olsun. Faiz indirimlerinin geleceği kesin gibi bu likiditeyi arttırır likitidede öncelikle kriptoya koşar.)Motorumu kış geldiği için sattım elime 150 bin tl geçecek. Yılbaşından sonra yeni motor almayı planlıyorum. O zamana kadar yani 2-3 ay için bu parayı nasıl değerlendirmeliyim ? Vadeli mevduat, altın, döviz vb gibi