150 BİN TL PC Levon yapmış yapacağını

millet ryzen 5 3600 lü PC toplayıp ustayım diye takılırken bu adam bir kasa içine 2 PC topluyor fiyatını kendi bilir bizim bileceğimiz iş değil sen icraata bakıcaksın dostum

kendini teknoloji kanalı sananlar sıvı soğutmanın s sini bilmezken bu adam pleksi boruları pürmüzle yamultup PC topluyordu bilgin olsun :d
sen öyle diyorsan öyledir .
ben kac kisi gördüm pc icine ps 4 pro ekliyen ve custom loop beraber integre edenler.
ama sorun degil :) sen dayisin sonucta eyvallah diyorum sana ve 3600 devam ucuslar dilerim.

custom loop ayrica :) fazla bi özeliki yok.

sen öyle diyorsan öyledir .
ben kac kisi gördüm PC icine ps 4 pro ekliyen ve custom loop beraber integre edenler.
ama sorun degil :) sen dayisin sonucta eyvallah diyorum sana ve 3600 devam ucuslar dilerim.

custom loop ayrica :) fazla bi özeliki yok.
link verir misin pc içine ps4 ekleyen türk ?

link verir misin PC içine ps4 ekleyen türk ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türk mürk olayi yok reis:) sen pratike bakican bi olay. senin sözün ya :)))))) o yüzden genel anlamda yapan yapar.
gerisi fasa fiso:) ister sen ol ister ben olim, herzeman yapan adama saygi duymak gerek.
sonucta emek veriyor herkes:)

adamlar elgato 4k sistem bile o dedim sisteme eklemisler.
ps4 pro hdd cikarip , onun yerine ssd eklediler.
üstelik hersey custom loop bagli.

Son düzenleme:

türk mürk olayi yok reis:) sen pratike bakican bi olay. senin sözün ya :)))))) o yüzden genel anlamda yapan yapar.
gerisi fasa fiso:) ister sen ol ister ben olim, herzeman yapan adama saygi duymak gerek.
sonucta emek veriyor herkes:)

adamlar elgato 4k sistem bile o dedim sisteme eklemisler.
ps4 pro HDD cikarip , onun yerine ssd eklediler.
üstelik hersey custom loop bagli.
biz türklerden bahsediyoruz türklerden örnek ver dedim şuan en iyi türk modlayan benim bildiğim levon
yarın ps4 modlar biri onu destekleriz önemli olan bu işin gelişmesi

biz türklerden bahsediyoruz türklerden örnek ver dedim şuan en iyi türk modlayan benim bildiğim levon
yarın ps4 modlar biri onu destekleriz önemli olan bu işin gelişmesi
bende diyorum ki:) genel anlamda .....
umarim daha cok gelir custom loop türkiye

bende diyorum ki:) genel anlamda .....
umarim daha cok gelir custom loop türkiye
keşke olsalar da gelse öyle looplar r5 3600 msi b 450 çakanlar custom loop yazıyor 12 fanlı kasa alınca :D

Geri