150 binlik araba önerisi.

Sedan bir araç bence güzel
Eniştemde var araba biliyorum kullandım.
Ama parklarda sıkıntı olur diye düşünüyorum annem zorlanıyor malum kadın sürücü.
Jeep düşünüyordum ben kucuk kullanışlı 150binlik modeli var diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet istediğim özellikler var.
Ama diğer arkadaşlarda bişeyler desinler.

Bu arabaların temizi bir aralar 80k idi şimdi uçmuş pazarlıkla 150 olur

veya

Bizde kullanıyoruz gayet iyi belki şanzıman hatası alırsın bir ona gider para ama başka masrafı çok olmaz

Qashqai olabilir

Bu arabaların temizi bir aralar 80k idi şimdi uçmuş pazarlıkla 150 olur

veya

Bizde kullanıyoruz gayet iyi belki şanzıman hatası alırsın bir ona gider para ama başka masrafı çok olmaz
Ben jeepin modellerine bakmıştım 150binde dolanıyordu sanki benmi yanlış biliyorum?

4 kişilik bir aileyiz ve Tokatta yaşıyoruz (Bazenleri trafik ve yollar sıkıntı oluyor lazım olur diye)
Klimanın olması çok önemli çok sık kullanırız ve yazları uzun yola çıkma ihtimalımız çok yüksek.
4 kişiyiz ama genelde arabada daha fazla kişi olur o yuzden sıkışık binmek istemiyoruz.
Ama öyle çok büyükte araba olmamalı ortalama diyelim.
Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam alın yepyeni bi egea keyfinize bakın. 100-150 bin arası ben egea tavsiye ediyorum. Hem az yakıyor hem bakımı vs. çok ucuz. Güzel bi urban plus paket gider.

4 kişilik bir aileyiz ve Tokatta yaşıyoruz (Bazenleri trafik ve yollar sıkıntı oluyor lazım olur diye)
Klimanın olması çok önemli çok sık kullanırız ve yazları uzun yola çıkma ihtimalımız çok yüksek.
4 kişiyiz ama genelde arabada daha fazla kişi olur o yuzden sıkışık binmek istemiyoruz.
Ama öyle çok büyükte araba olmamalı ortalama diyelim.
Önerilerinizi bekliyorum.
Bence Hyundai i30 otomatik her işinizi görür fazla masraf çıkarmaz

Otomobil ruhsatlı
7 kişilik
Ekonomik az yakan motor
L200 vs. Girme sakın uzun yolda arka koltukta ameliyata girmiş gibi olursunuz
Önerim c4 picasso

Hocam alın yepyeni bi egea keyfinize bakın. 100-150 bin arası ben egea tavsiye ediyorum. Hem az yakıyor hem bakımı vs. çok ucuz. Güzel bi urban plus paket gider.

Hem az yakıyor hem yağ yakıyor
Hem benzinlisi tutulmuyor hızlı satamıyorsun

Otomobil ruhsatlı
7 kişilik
Ekonomik az yakan motor
L200 vs. Girme sakın uzun yolda arka koltukta ameliyata girmiş gibi olursunuz
Önerim c4 picasso

Hem az yakıyor hem yağ yakıyor
Hem benzinlisi tutulmuyor hızlı satamıyorsun
1.4 fire egea kendim kullandım biliyorum. Gayet güzel araç benzinliside gayet kolay bulunuyor ve en çok piyasası dönen araç nasıl satamayacaksın. Asıl Citroen Picassonun 2. eli yok sen 2. el liderine satılmaz diyorsun. Yağ yakma olayını bende duydum ama kullandığım araç neredeyse 2 yıldır bizde ve böyle bi sorunla karşılaşmadım.

Honda civiclere bakabilirsin veya toyota nissan gşbş markaların araçlarıda güzeldir bu fiyat aralığında

1.4 fire egea kendim kullandım biliyorum. Gayet güzel araç benzinliside gayet kolay bulunuyor ve en çok piyasası dönen araç nasıl satamayacaksın. Asıl Citroen Picassonun 2. eli yok sen 2. el liderine satılmaz diyorsun. Yağ yakma olayını bende duydum ama kullandığım araç neredeyse 2 yıldır bizde ve böyle bi sorunla karşılaşmadım.
Toyota honda nissan dururken fiatmı :unsure:

Honda civiclere bakabilirsin veya toyota nissan gşbş markaların araçlarıda güzeldir bu fiyat aralığında

Toyota honda nissan dururken fiatmı :unsure:
Kendi aracım şuan 1.6 nissan qashqai eski aracımda qashqai idi. Tüm serilerini kullandım müthiş ötesi araçtır ama japonların masrafı çok olur hocam. Hele birde dizelse vay haline. Benim egea tavsiye etmemdeki neden aracın çok kaliteli olması değil bakımının vs. ucuz olması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,663
Üyeler
187,952
Son üye
BurHAN98987190
Geri