Kaoadan besleniyorum
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 307
- İsim
- Kemal Can Kaltsak
Evet Yanlış Duyamdiniz boy 185 kilo 150 boy kilo ayrı ayrı yazıyorum bazen karştirsnlar oluyor Neyse 16 yaşındayım Okula girmiyorum bu sene 7/24 evdeyim tek aktivitem oyun oynamak Tavsiyeleriniz varmı zayıflamayı kafama koydum Ama birden kesmek istemiyorum hastalık olabiliyormuş ilerde ama bendede orta yok ya en iyisi ya en kötüsü yani böyle 1 ekmek yiyorsan yarıya indir vs gibi bı huyum yok direk ekmegi keserim hedefim diğer okul dönemine kadar yani 5 ayda 40 50 kg vermek basirimiyiz sizce ek olarak iradem sıfır biraz taktik verirseniz sevinirim bide zayıflarsam yakışıklı olurmuyum acaba merak ediyorum..
.
Evet arkadaşlar tekrar merhaba anlık olarak 110 kg ye düşmüş bulunmaktayım 45 kilo verdim artık kendimi obez değilde iri yarı kategorisine sokuyorum kendimce yani hala devam ediyorum 90 kg hedefim 20 daha verebilsem mükemmel olucak inşallah başaracağım bu arada 45 kg den sonra baya şey değişti
.
Evet arkadaşlar tekrar merhaba anlık olarak 110 kg ye düşmüş bulunmaktayım 45 kilo verdim artık kendimi obez değilde iri yarı kategorisine sokuyorum kendimce yani hala devam ediyorum 90 kg hedefim 20 daha verebilsem mükemmel olucak inşallah başaracağım bu arada 45 kg den sonra baya şey değişti
Son düzenleme: