Neler Yeni

150 kg yim 16 yaşında Tavsiye Verin

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Evet Yanlış Duyamdiniz boy 185 kilo 150 boy kilo ayrı ayrı yazıyorum bazen karştirsnlar oluyor 😂 Neyse 16 yaşındayım Okula girmiyorum bu sene 7/24 evdeyim tek aktivitem oyun oynamak Tavsiyeleriniz varmı zayıflamayı kafama koydum Ama birden kesmek istemiyorum hastalık olabiliyormuş ilerde ama bendede orta yok ya en iyisi ya en kötüsü yani böyle 1 ekmek yiyorsan yarıya indir vs gibi bı huyum yok direk ekmegi keserim hedefim diğer okul dönemine kadar yani 5 ayda 40 50 kg vermek basirimiyiz sizce ek olarak iradem sıfır biraz taktik verirseniz sevinirim bide zayıflarsam yakışıklı olurmuyum acaba merak ediyorum..

.
Evet arkadaşlar tekrar merhaba anlık olarak 110 kg ye düşmüş bulunmaktayım 45 kilo verdim artık kendimi obez değilde iri yarı kategorisine sokuyorum kendimce yani hala devam ediyorum 90 kg hedefim 20 daha verebilsem mükemmel olucak inşallah başaracağım bu arada 45 kg den sonra baya şey değişti

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Evet Yanlış Duyamdiniz boy 185 kilo 150 boy kilo ayrı ayrı yazıyorum bazen karştirsnlar oluyor 😂 Neyse 16 yaşındayım Okula girmiyorum bu sene 7/24 evdeyim tek aktivitem oyun oynamak Tavsiyeleriniz varmı zayıflamayı kafama koydum Ama birden kesmek istemiyorum hastalık olabiliyormuş ilerde ama bendede orta yok ya en iyisi ya en kötüsü yani böyle 1 ekmek yiyorsan yarıya indir vs gibi bı huyum yok direk ekmegi keserim hedefim diğer okul dönemine kadar yani 5 ayda 40 50 kg vermek basirimiyiz sizce ek olarak iradem sıfır biraz taktik verirseniz sevinirim bide zayıflarsam yakışıklı olurmuyum acaba merak ediyorum
kanka yazın başlarında bende 17 yaşındayım 18 e giricem 1.82 boy 101 kiloları gördüm spor salonu birde arkadaşlarımın takviyesi 1 2 kız mevzusu gelince takıntı haline getirdim salona birlikte kaydolduğum arkadaşlarım bile saldı tek başıma kaldım salonda ama yolumdan dönmedim şuan 85 kiloyum devam ediyorum okullar kapanınca biraz daha salona devam etmeyi düşünüyorum şahsen 2xl giyiyordum şuan giydiğim mont bile L beden aşırı memnunum biraz kas da yaptım az bir göbek kaldı kendine birini bul hedef koy hırs yap önerim

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,578
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Öncelikle fotoğrafınızı kaldırmanızı önermekteyim. Burada her ne kadar yaşça büyük kullanıcı olsa da yaş ortalaması belli olan bir forum olduğundan fotoğrafınız dalga konusu olabilir.
Sadece diyet ile hızlıca kilo verebileceğinizi sanmıyorum, bir yandan belli bir düzen ile spor da yapmanız gerekebilir.
Yakışıklılığa da gelince, yağların gitmesi tek başına sizi tatmin edebileceğini sanmıyorum ki güzellik algısı kişiden kişiye değişir yani bu soruya net cevap vermek yanlış olur. Yüz hatlarını belirginleştirmek için aletler oluyor onlara göz atabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka yazın başlarında bende 17 yaşındayım 18 e giricem 1.82 boy 101 kiloları gördüm spor salonu birde arkadaşlarımın takviyesi 1 2 kız mevzusu gelince takıntı haline getirdim salona birlikte kaydolduğum arkadaşlarım bile saldı tek başıma kaldım salonda ama yolumdan dönmedim şuan 85 kiloyum devam ediyorum okullar kapanınca biraz daha salona devam etmeyi düşünüyorum şahsen 2xl giyiyordum şuan giydiğim mont bile L beden aşırı memnunum biraz kas da yaptım az bir göbek kaldı kendine birini bul hedef koy hırs yap önerim
Usta işte sıkıntı var orda bende irade yok birde spor salonuna gidemem kırsal bı alandayim şuan yazlık gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle fotoğrafınızı kaldırmanızı önermekteyim. Burada her ne kadar yaşça büyük kullanıcı olsa da yaş ortalaması belli olan bir forum olduğundan fotoğrafınız dalga konusu olabilir.
Sadece diyet ile hızlıca kilo verebileceğinizi sanmıyorum, bir yandan belli bir düzen ile spor da yapmanız gerekebilir.
Yakışıklılığa da gelince, yağların gitmesi tek başına sizi tatmin edebileceğini sanmıyorum ki güzellik algısı kişiden kişiye değişir yani bu soruya net cevap vermek yanlış olur. Yüz hatlarını belirginleştirmek için aletler oluyor onlara göz atabilirsiniz.
Su yüz hatları için olan aletlerin bı ismi varmi hocam yada link atabilirmisiniz

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Usta işte sıkıntı var orda bende irade yok birde spor salonuna gidemem kırsal bı alandayim şuan yazlık gibi
maddi imkanın varsa halter seti şeklinde dumbell setleri var onlardan al 10 15 20kg set halinde her ay tek tek ağırlık olarak da alabilirsin en kötü evde yapabilirsin şınav mekik şekline git kardio yürüyüş yap sık sık mesela bende alışkanlık oldu sabah kalktığımda keyfi 15 20 şınav çekiyorum arada mekik oluyo bazen olmuyo okula otobüsle gidip geliyodum mesela onu da bıraktım sabah yağmur yağmazsa arkadaşlarla yürüyoruz dönüştede aynı şekilde yürüyerek geliyoruz ki yürüyüş olsun diye hepsini evine bırakıp en son kendim geçiyorum bu sık yürüyüşe diyeti felan saldım hayvan gibi yemek gömüyorum açıkçası ama o kardioyla o açığı kapatıyorum haftada ortalama yarım kilo civarı veriyorum değişiyor bu kadar yemek yediğim halde bana göre iyi gidiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Su yüz hatları için olan aletlerin bı ismi varmi hocam yada link atabilirmisiniz
maddi imkanın varsa halter seti şeklinde dumbell setleri var onlardan al 10 15 20kg set halinde her ay tek tek ağırlık olarak da alabilirsin en kötü evde yapabilirsin şınav mekik şekline git kardio yürüyüş yap sık sık mesela bende alışkanlık oldu sabah kalktığımda keyfi 15 20 şınav çekiyorum arada mekik oluyo bazen olmuyo okula otobüsle gidip geliyodum mesela onu da bıraktım sabah yağmur yağmazsa arkadaşlarla yürüyoruz dönüştede aynı şekilde yürüyerek geliyoruz ki yürüyüş olsun diye hepsini evine bırakıp en son kendim geçiyorum bu sık yürüyüşe diyeti felan saldım hayvan gibi yemek gömüyorum açıkçası ama o kardioyla o açığı kapatıyorum haftada ortalama yarım kilo civarı veriyorum değişiyor bu kadar yemek yediğim halde bana göre iyi gidiyorum
Dambıl setim var 100 kg lik ama işte hocam benim sıkıntım şu ki süreklilik yok bende bunu nasıl başaracağım bilmiyorum

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
hocam acı çekmek bu işte başarılı olan çoğu kişi acı çekerek başlıyor ege fitness'ın da önerilerinden biridir bu acı çekersen kalbin kırılırsa yaparsın ağırlık kaldırırken set sayım 2 katına falan çıkıyordu mutsuz ve acı çektiğim zamanlar psikolojik olarak o moda girmelisiniz.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler

Dambıl setim var 100 kg lik ama işte hocam benim sıkıntım şu ki süreklilik yok bende bunu nasıl başaracağım bilmiyorum
alışkanlık ediniceksin evdeki birine söyle sürekli aklına girsin her gün uyarabilecek biri lazım seni yapman için

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler

jawline bu arada o aletlerin adı ama onun yerine her gün sakız çiğne ben öyle yaptım :D

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
şaka maka 2.5 katımsın dalga geçmek için söylemiyorum ben de zayıfım :d

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,322
İsim
Oğuz Oğuz
Evet Yanlış Duyamdiniz boy 185 kilo 150 boy kilo ayrı ayrı yazıyorum bazen karştirsnlar oluyor 😂 Neyse 16 yaşındayım Okula girmiyorum bu sene 7/24 evdeyim tek aktivitem oyun oynamak Tavsiyeleriniz varmı zayıflamayı kafama koydum Ama birden kesmek istemiyorum hastalık olabiliyormuş ilerde ama bendede orta yok ya en iyisi ya en kötüsü yani böyle 1 ekmek yiyorsan yarıya indir vs gibi bı huyum yok direk ekmegi keserim hedefim diğer okul dönemine kadar yani 5 ayda 40 50 kg vermek basirimiyiz sizce ek olarak iradem sıfır biraz taktik verirseniz sevinirim bide zayıflarsam yakışıklı olurmuyum acaba merak ediyorum
Sana yakın kilolardayım. 21 yaşındayım bende. Lise sona kadar 150 kilo oldum sonra 18 yaşında bu devran böyle yürümez diyip spor + diyet ile 60 kilo verdim. 90’ları görmüştüm. Sonuç pandemi bi girdi yine senin kilolara yaklaştım sjdjdjdjdjd
Gel özelden sana yapman gerekenleri söylüyüm?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Usta seninle vs atılmaz maşallahın var

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Yavuz
Spor salonuna gitmene bile gerek yok. Akşam 5-6 dan sonra bişey yeme. Günde 2 öğün ye. Karnını doyurma sadece açlığın gitsin. Biraz aç kalcan ama yapicak bişey yok. Bol sıvı tuket. Fazla şekerden uzak dur. Emin ol farkını hissedeceksin. Spora gelince yapılabilir ama kasta yaptin mesela ilerki zamanlarda sporu birakirsan kaslar erir ve fazlalığa dönüşür.

Top Bottom