diyetine çok önem vermen lazım şekerli şeyleri hayatından çıkar örneğin kola fanta çikolata cips vs. böylelikle iraden gelişecek ben mesela asitli içecekleri tamamen hayatımdan çıkardım sen de böyle yapabilirsinHocam irade için kendini tetikliyecek bir düzen oluştur örneğin her gün 2 kere dişlerini fırçala aynı saatlerde olsun sabah ve akşam olmak üzere,düzenli bi şekilde kitap oku günde 20 25 sayfa kendine böyle ufak görevler verirsen iradenin geliştiğini fark edeceksin iradenin hazır olduğunu anadığında spor salonuna yazıl spor salonuna yazılmadan kilo vermen zorlaşacak
Benim tavsiyem maddi durumun sıkıntılı değilse kilo vermek için para ver yoksa vaz geçersin. Bizim türk milletinin genel huyudur bir şey bedavaysa veya anlık olarak para verilip devamı bedava olan şeylerden çok çabuk vaz geçebilir pes edebilir.Evet Yanlış Duyamdiniz boy 185 kilo 150 boy kilo ayrı ayrı yazıyorum bazen karştirsnlar oluyor Neyse 16 yaşındayım Okula girmiyorum bu sene 7/24 evdeyim tek aktivitem oyun oynamak Tavsiyeleriniz varmı zayıflamayı kafama koydum Ama birden kesmek istemiyorum hastalık olabiliyormuş ilerde ama bendede orta yok ya en iyisi ya en kötüsü yani böyle 1 ekmek yiyorsan yarıya indir vs gibi bı huyum yok direk ekmegi keserim hedefim diğer okul dönemine kadar yani 5 ayda 40 50 kg vermek basirimiyiz sizce ek olarak iradem sıfır biraz taktik verirseniz sevinirim bide zayıflarsam yakışıklı olurmuyum acaba merak ediyorum
Hocam kaç TL'ye ameliyat olmuştunuz?Eğer düşünürsen tüp mide ameliyatını öneririm geçtiğimiz şubat 2021 de 160 kilo ile girdim ameliyata şuan güncel 80 kiloya indim ve gayet memnunum detaylı bilgi için pm atabilirsin
İraden 0 ise öncelikle kendine bir arkadaş buluyorsun beraber spor yapıyorsunuz. Uykunu düzene sokman lazım, kızartma ve hamur işlerinden kurtulman gerekiyor. Oruç diyeti uygula bu diyette günde 2 öğün yiyiyorsun akşam 8 den sonra yemek yok ilk öğünde öğlen yiyeceksin (ara öğünler yok) 2 öğünü güzelce yiyebilirsin 2 kutu peynir falan demeyeceğim ama öğünlerden tam olarak doymadan kalk tamamen doldurma mideni. Su tüketimine dikkat et bol bol su içEvet Yanlış Duyamdiniz boy 185 kilo 150 boy kilo ayrı ayrı yazıyorum bazen karştirsnlar oluyor Neyse 16 yaşındayım Okula girmiyorum bu sene 7/24 evdeyim tek aktivitem oyun oynamak Tavsiyeleriniz varmı zayıflamayı kafama koydum Ama birden kesmek istemiyorum hastalık olabiliyormuş ilerde ama bendede orta yok ya en iyisi ya en kötüsü yani böyle 1 ekmek yiyorsan yarıya indir vs gibi bı huyum yok direk ekmegi keserim hedefim diğer okul dönemine kadar yani 5 ayda 40 50 kg vermek basirimiyiz sizce ek olarak iradem sıfır biraz taktik verirseniz sevinirim bide zayıflarsam yakışıklı olurmuyum acaba merak ediyorum