Neler Yeni

150 kg yim 16 yaşında Tavsiye Verin

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
Hergün yürüyüş yapacaksın
Evde sağa sola yatmalı bel hareketi ve mekik çekeceksin.
Abur cubur yemeyi bırakacaksın
Ekmeği dilime düşüreceksin
Yağ tüketimi düşürülecek

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Abur cubur u kola cipsi kes ayrıca spor ve diyetisyen

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
İlk zamanlarda yemeği azaltıp bol bol yürü sonraki zamanlarda spor ile devam ettir.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Sabah kalktığında 35 40 dakika karın kası antremanı yap, beslenme programı için dm gel yazarım bir ara ya da Shredded Brothers'dan alırsın.

KaRaM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
beytullah
akşamları abur cubur yemeği kes şeker ekmek oranını azalt bende 176 -83 kilo bende bi 7-10 kilo versem iyi olacak ama spor hiç yapmıyorum hamlık üstümde iştem eve evden işe biraz spor yapabilsem gidecek o kilolarda gerçekten bir kere başlayabilmsem olacak her şey de işten çık eve git yemek ye saat 20:00 oluyo zaten sonrada çay bazen çerez derken kilo almıyorum 85 in üstüne çıkmadım ama 80 den de düşmeme fırsat vermiyor
hep hareket isteyen işler bunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
EREN ESENDEMİR
Eğer düşünürsen tüp mide ameliyatını öneririm geçtiğimiz şubat 2021 de 160 kilo ile girdim ameliyata şuan güncel 80 kiloya indim ve gayet memnunum detaylı bilgi için pm atabilirsin

TeknoLore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Baran Kuran
Hocam irade için kendini tetikliyecek bir düzen oluştur örneğin her gün 2 kere dişlerini fırçala aynı saatlerde olsun sabah ve akşam olmak üzere,düzenli bi şekilde kitap oku günde 20 25 sayfa kendine böyle ufak görevler verirsen iradenin geliştiğini fark edeceksin iradenin hazır olduğunu anadığında spor salonuna yazıl spor salonuna yazılmadan kilo vermen zorlaşacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam irade için kendini tetikliyecek bir düzen oluştur örneğin her gün 2 kere dişlerini fırçala aynı saatlerde olsun sabah ve akşam olmak üzere,düzenli bi şekilde kitap oku günde 20 25 sayfa kendine böyle ufak görevler verirsen iradenin geliştiğini fark edeceksin iradenin hazır olduğunu anadığında spor salonuna yazıl spor salonuna yazılmadan kilo vermen zorlaşacak
diyetine çok önem vermen lazım şekerli şeyleri hayatından çıkar örneğin kola fanta çikolata cips vs. böylelikle iraden gelişecek ben mesela asitli içecekleri tamamen hayatımdan çıkardım sen de böyle yapabilirsin

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
Evet Yanlış Duyamdiniz boy 185 kilo 150 boy kilo ayrı ayrı yazıyorum bazen karştirsnlar oluyor 😂 Neyse 16 yaşındayım Okula girmiyorum bu sene 7/24 evdeyim tek aktivitem oyun oynamak Tavsiyeleriniz varmı zayıflamayı kafama koydum Ama birden kesmek istemiyorum hastalık olabiliyormuş ilerde ama bendede orta yok ya en iyisi ya en kötüsü yani böyle 1 ekmek yiyorsan yarıya indir vs gibi bı huyum yok direk ekmegi keserim hedefim diğer okul dönemine kadar yani 5 ayda 40 50 kg vermek basirimiyiz sizce ek olarak iradem sıfır biraz taktik verirseniz sevinirim bide zayıflarsam yakışıklı olurmuyum acaba merak ediyorum
Benim tavsiyem maddi durumun sıkıntılı değilse kilo vermek için para ver yoksa vaz geçersin. Bizim türk milletinin genel huyudur bir şey bedavaysa veya anlık olarak para verilip devamı bedava olan şeylerden çok çabuk vaz geçebilir pes edebilir.
Öncelikle bir diyetisyene git. Bu kilo bu vücut ile hareketli ayakta spor yaparsan dizlerine zarar verirsin. Diyetisyenin dediklerine dikkatlice uygula. 15-20 kilo verdikten sonra spora başla bence

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Eğer düşünürsen tüp mide ameliyatını öneririm geçtiğimiz şubat 2021 de 160 kilo ile girdim ameliyata şuan güncel 80 kiloya indim ve gayet memnunum detaylı bilgi için pm atabilirsin
Hocam kaç TL'ye ameliyat olmuştunuz?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Evet Yanlış Duyamdiniz boy 185 kilo 150 boy kilo ayrı ayrı yazıyorum bazen karştirsnlar oluyor 😂 Neyse 16 yaşındayım Okula girmiyorum bu sene 7/24 evdeyim tek aktivitem oyun oynamak Tavsiyeleriniz varmı zayıflamayı kafama koydum Ama birden kesmek istemiyorum hastalık olabiliyormuş ilerde ama bendede orta yok ya en iyisi ya en kötüsü yani böyle 1 ekmek yiyorsan yarıya indir vs gibi bı huyum yok direk ekmegi keserim hedefim diğer okul dönemine kadar yani 5 ayda 40 50 kg vermek basirimiyiz sizce ek olarak iradem sıfır biraz taktik verirseniz sevinirim bide zayıflarsam yakışıklı olurmuyum acaba merak ediyorum
İraden 0 ise öncelikle kendine bir arkadaş buluyorsun beraber spor yapıyorsunuz. Uykunu düzene sokman lazım, kızartma ve hamur işlerinden kurtulman gerekiyor. Oruç diyeti uygula bu diyette günde 2 öğün yiyiyorsun akşam 8 den sonra yemek yok ilk öğünde öğlen yiyeceksin (ara öğünler yok) 2 öğünü güzelce yiyebilirsin 2 kutu peynir falan demeyeceğim ama öğünlerden tam olarak doymadan kalk tamamen doldurma mideni. Su tüketimine dikkat et bol bol su iç

The GodFather

80+ Silver
ip al sürerkli ip atla emin ol faydasını görürsün
zıplamak zayıflamaya yardımcı oluyormuş

Top Bottom