alamazsın sanırım. benim modemim de 300mbps diyor ama ethernet portları 100mbps, wifide de hız kaybı var. e 300mbps ne alaka o zaman.benim 150 mbps lik bir usb im var yeni bir internet alıcaz 100 mbps lik acaba iyi bir sonuç alabilirmiyim?
şöyle bir şey olabilir mi?alamazsın sanırım. benim modemim de 300mbps diyor ama ethernet portları 100mbps, wifide de hız kaybı var. e 300mbps ne alaka o zaman.
Hele usb adaptör ise stabil, düzgün bir bağlantın olmaz. Her zaman dediğim gibi, en iyisi kablo ile bağlanmak. alırsın bir tane cat6 kablo modemden odana bilgisayara kadar çekersin mis gibi kullanırsın.
işte gri olsun renk falan farketmez. CAT6 Kullansın yeter CAT5 Maksimum 100Mbps desteklediği İçin 100 Değil 95 Falan alma durumu olabilir. Modemin arkasına bir CAT6 Kablo bağlayın. kablonun diğer ucu odanıza pcye gelsin onu da pcye takın. bitti bu kadar.şöyle bir şey olabilir mi?
hani internet için bir kablo varya gri renk onu benim odama taşıma gibi bir imkanım varmı?
aradaki uzunluk fazla ve şöyle bir sıkıntı var kablonun karşı tarafa geçmesi gerek yani illaki bir sıkıntı çıkaracak şekildeişte gri olsun renk falan farketmez. CAT6 Kullansın yeter CAT5 Maksimum 100Mbps desteklediği İçin 100 Değil 95 Falan alma durumu olabilir. Modemin arkasına bir CAT6 Kablo bağlayın. kablonun diğer ucu odanıza pcye gelsin onu da pcye takın. bitti bu kadar.
karşı taraf ?aradaki uzunluk fazla ve şöyle bir sıkıntı var kablonun karşı tarafa geçmesi gerek yani illaki bir sıkıntı çıkaracak şekilde