Neler Yeni

Öneri [150₺] Mouse önerisi

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Arkadaşlar Tigoes R8 Makrolu mouse kullanıyorum. Buraya tıklayarak ürüne gidebilirsiniz artık satılmıyor ama ben 4-5 yıl önce 40 TL'ye almıştım. Oyunda mouseu hızlıca sağa çevirince fps oyununda karakter aşağı bakıyor ve mousu sağa hızlıca hareket ettirip bırakırsam 360 derce sürekli dönüyor. Yani sensör biraz kötü galiba. Eskiden düşük dpi kullanmıyordum o yüzden böyle bişeyle karşılaşmadım. Bunu yaşayan varmı ona göre mouse değiştirmeyi düşüneceğim. Uygun fiyatlı f/p mouse önerilerinizi bekliyorum elim büyük param olsa steelseries rival 3 alırdım. Bütçe max 150 ama siz yinede önerin.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
İndirimden G102 Lightsync.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet emin arslan
Arkadaşlar Tigoes R8 Makrolu mouse kullanıyorum. Buraya tıklayarak ürüne gidebilirsiniz artık satılmıyor ama ben 4-5 yıl önce 40 TL'ye almıştım. Oyunda mouseu hızlıca sağa çevirince fps oyununda karakter aşağı bakıyor ve mousu sağa hızlıca hareket ettirip bırakırsam 360 derce sürekli dönüyor. Yani sensör biraz kötü galiba. Eskiden düşük dpi kullanmıyordum o yüzden böyle bişeyle karşılaşmadım. Bunu yaşayan varmı ona göre mouse değiştirmeyi düşüneceğim. Uygun fiyatlı f/p mouse önerilerinizi bekliyorum elim büyük param olsa steelseries rival 3 alırdım. Bütçe max 150 ama siz yinede önerin.
bu durum bende de oluyor. piranha mouse kullanıyorum. ıps tarama ile alakalı. oyun oynuyorsan kesinlikle 100 altı bi değeri olmamalı ıps taramanın. dpı çok önemli deil. sana önerebileceğim coolermaster cm110 var asus tuf m3 var bi de rampage shine. eğer bütçeni zorlayabilirsen kesinlikle rampage shine smx r 15 al.

Eness0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Enes Cansev
20 tl daha ekleyebilirsen https://www.gaming.gen.tr/urun/3964/logitech-g102-lightsync-black-gaming-mouse/ kesinlikle bunu al şuan stokta yok ama bir kaç güne gelir herhalde

Hsyncolk

80+
rampage greedy smx2 rgb si de çok güzel oyun için çift tıklama tuşu da var.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20 TL daha ekleyebilirsen https://www.gaming.gen.tr/urun/3964/logitech-g102-lightsync-black-gaming-mouse/ kesinlikle bunu al şuan stokta yok ama bir kaç güne gelir herhalde
Reis bu mouse daha öncede önerildi sebebi ne ben anlamadım görüntü açısından küçük gibi geldi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten para konusunda sıkıntı yok sorun bir mousea 150 tl verilir mi? Aileye anlatamıyorum, habersiz de almak istemiyorum

G102 öneriliyor ve aynı fiyat bandında Rampage Sihne güzelmiş. Sizce hangisini tercih etmeliyim deiğim gibi elim büyük yüksek dpi olması önemli değil.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet emin arslan
Reis bu mouse daha öncede önerildi sebebi ne ben anlamadım görüntü açısından küçük gibi geldi bana

Zaten para konusunda sıkıntı yok sorun bir mousea 150 TL verilir mi? Aileye anlatamıyorum, habersiz de almak istemiyorum
evet biraz küçük bir mouse. eyer vatan bilgisayara falan gidebilrisen orada deneyebilirsin. fikir edinirsin. mediamarkt a gidebilirsin. teknosaya gidebilirsin. bütçeye göre deil bütün mouse çeşitlerine bak. eğer g102 yi beğenirsen onuda alabilirsin. belki eline tam gelir. bu arada denerken oyundaymış gibi sağa sola çevir. hareket senasında elinden kayıp kaymadığına oturuşuna ve rahat hareket edip etmediğini kontrol et.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet biraz küçük bir mouse. eyer vatan bilgisayara falan gidebilrisen orada deneyebilirsin. fikir edinirsin. mediamarkt a gidebilirsin. teknosaya gidebilirsin. bütçeye göre deil bütün mouse çeşitlerine bak. eğer g102 yi beğenirsen onuda alabilirsin. belki eline tam gelir. bu arada denerken oyundaymış gibi sağa sola çevir. hareket senasında elinden kayıp kaymadığına oturuşuna ve rahat hareket edip etmediğini kontrol et.
Malum virüs var ve bende virüsün fazla olduğu yerlerdeyim o mümkün değil. Görünüş olarak shine güzel mesela. Öneri için sağolun

Eness0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Enes Cansev

Zaten para konusunda sıkıntı yok sorun bir mousea 150 TL verilir mi? Aileye anlatamıyorum, habersiz de almak istemiyorum

G102 öneriliyor ve aynı fiyat bandında Rampage Sihne güzelmiş. Sizce hangisini tercih etmeliyim deiğim gibi elim büyük yüksek dpi olması önemli değil.
bana da küçük gibi gelmişti elime oturmaz diyordum ama hiç öyle değil çok güzel bir mouse sensörü falan çok iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet emin arslan
Malum virüs var ve bende virüsün fazla olduğu yerlerdeyim o mümkün değil. Görünüş olarak shine güzel mesela. Öneri için sağolun
bu için şunu farkettim. herşeyi kaliteli ama 2ms tepki süresi var. ideal olan 1ms ama pek sorun olmaz. yine aklında bulunsun.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar