150 TL Bütçede Mousepad Önerisi

Hocam bu site ne kadar güvenilir daha önce hiç görmedim
Post automatically merged:

Hocam ben 90x40 kullanmayı tercih etmiştim çok küçük değil mi bu mousepad
Site güvenilir technopat ile sistem de topladılar bir sıkıntı çıkmadı bende, fakat aşağıdaki arkadaşın attığını da alabilirsiniz küçük mousepad istiyorsanız

Site güvenilir technopat ile sistem de topladılar bir sıkıntı çıkmadı bende, fakat aşağıdaki arkadaşın attığını da alabilirsiniz küçük mousepad istiyorsanız
O mousepad'in incelemelerine falan baktım şimdi kenarları dikişli değil soyulabilir yani o yüzden almayı düşünmüyorum.

Hepsiburada premium kullanırken aldığımız ürünün ne zaman geleceğini seçme hakkımız var mı

bunlardan almayin 30tlye mi ne almistim aynisini takiliyor mouse steelseries qck+ oneririm 149a mi ne almistim
Çok kararsız kaldım ya o steelseries mousepadin köşeleri dikişli değil herkes öneriyor çok karasız kaldım bir yanım al diğer yanım alma diyor

Çok kararsız kaldım ya o steelseries mousepadin köşeleri dikişli değil herkes öneriyor çok karasız kaldım bir yanım al diğer yanım alma diyor
ustad yanlari soyuldu benim hafiften eve gecince resim atarim klavyeyi capraz kullandigim icin valoda vs klavye de kocaman birbirine degiyor ama super mousepad oneririm cidden

zamlanmadıysa porge mousepadlere bakabilirsin ben kullanıyorum gayet güzeller, pc başında yemek yien birisi isen beyaz almanı tavsiye etmem çok çabuk kirleniyor kirlense bile lekeler zınk diye çıkmıyor :/

bunlardan almayin 30tlye mi ne almistim aynisini takiliyor mouse steelseries qck+ oneririm 149a mi ne almistim
hiçbir takılma yapmıyor. SS qck+ kullanıyordum öncesinde ve çok pahalandı diye böyle bi mousepad alıp denemek istedim ve gayet de başarılı.

Hocam bu site ne kadar güvenilir daha önce hiç görmedim
Post automatically merged:

Hocam ben 90x40 kullanmayı tercih etmiştim çok küçük değil mi bu mousepad
Qp güvenilir firma daha önce alış veriş yaptım technopat videolarını da çekmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,770
Üyeler
190,972
Son üye
Phaidros
Geri