Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,108
150 TL'ye RGB Falan Önemli Değil Şık Ve Uzun Yıllar Gidicek Klavye Önerisi Lazım
mekanik istiyorsan https://www.hepsiburada.com/sw-futu...urt-disindan-p-HBV00000Y39H7?magaza=SW Future150 TL'ye RGB Falan Önemli Değil Şık Ve Uzun Yıllar Gidicek Klavye Önerisi Lazım
Şuanda aktif olara kullandığım bir klavye var yarı mekanik ama switchleri vs. mevcut aynı zamanda kaliteli plastiği renk seçenekleri de senin de çok seveceğine eminim tam bir f/p ;150 TL'ye RGB Falan Önemli Değil Şık Ve Uzun Yıllar Gidicek Klavye Önerisi Lazım
www.n11.com
Gamebooster Güvenmiyorum YaŞuanda aktif olara kullandığım bir klavye var yarı mekanik ama switchleri vs. mevcut aynı zamanda kaliteli plastiği renk seçenekleri de senin de çok seveceğine eminim tam bir f/p ;
Gamebooster GB-G4 Pulsefire Usb Kablolu Rainbow Işıklı Semi Mechanical Gaming Q Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Gamebooster GB-G4 Pulsefire Usb Kablolu Rainbow Işıklı Semi Mechanical Gaming Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu Marka Var Mıymış Ya
Hani sen bilirsin ama gamebooster kötü bir marka değil ürünlerini İTOPYA da bulabilirsin.Gamebooster Güvenmiyorum Ya
Gamebooster Kötü Bir Marka Bence.Ürünleri Dandik Kısa ÖmürlüHani sen bilirsin ama gamebooster kötü bir marka değil ürünlerini İTOPYA da bulabilirsin.
Ben G4 klavyesini aktif olarak 1 senedir kullanıyorum ne rgb de bi sıkıntı oldu ne takılma problemi ne de çalışmasına engel hiçbir şey ile karşılaşmadım henüz. Ayrıca soyulma vs. şeyler de olmadı.Gamebooster Kötü Bir Marka Bence.Ürünleri Dandik Kısa Ömürlü
Hayır o marka yok ve bir çok çin markası yok fakat gamebooster bir çok ürün üretir yıllardır monitör klavye mouse kasa vs. aynı zamanda ürününe garanti vermeyen çin markalarını almıyorlar.Gamebooster Güvenmiyorum Ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu Marka Var Mıymış Ya
Gamebooster iyidir. Klavyeyi kullanmasam demezdim bunu ama gerçekten tatmin ediciGamebooster Kötü Bir Marka Bence.Ürünleri Dandik Kısa Ömürlü