Neler Yeni

150 TL Kulaklık Önerisi (Gaming)

VorleN

80+ Silver
Bütçe
160
150TL'yi çok geçmesin kablosu kaliteli olsun ve kablo çok kısa olmasın başka şartım yok önerilerinizi bekliyorum.

Rihhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hamza Tarık Aydın

Mustea0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Karakuş
Müzik için istiyorsan Jbl GALIO alabirsin eğer oyun için istiyorsan 150tl bandında bir çok rampage kulaklık var genel olarak aynı özellikleri var tasarımları farklı onların arasından seçebilirsin.

VorleN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müzik için istiyorsan Jbl GALIO alabirsin eğer oyun için istiyorsan 150tl bandında bir çok rampage kulaklık var genel olarak aynı özellikleri var tasarımları farklı onların arasından seçebilirsin.

Bilgisayar için istiyorum GameNote H2016D düşünüyorum bir zamanlar çok öneriliyordu. ( Sanırım kulaküstü yazmamdan yanlış anlaşıldı)

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Furkan Aslan
Instagram
furkhan.rebel
Steam
she4nn

VorleN

80+ Silver
Rampage almayı düşünmüyorum şuan kullandığım rm-k27 modelinin kumaş kablosunun perti çıktı çok uğraştırdı beni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Furkan Aslan
Instagram
furkhan.rebel
Steam
she4nn
Rampage almayı düşünmüyorum şuan kullandığım rm-k27 modelinin kumaş kablosunun perti çıktı çok uğraştırdı beni.
hocam aradıgın fıyat aralıgında kı urunlerın hepsı rampage ve benzerı markalara ama butcenı 250 - 260 cıvarına cekersen corshaır hs35ler var onerırım

VorleN

80+ Silver
hocam aradıgın fıyat aralıgında kı urunlerın hepsı rampage ve benzerı markalara ama butcenı 250 - 260 cıvarına cekersen corshaır hs35ler var onerırım
O dediğin maalesef imkansız 5 gün sonra okul açılıyor ve hiç farkına bile varmadan çok para harcayan birisiyim yani 1 hafta sonra 150TL bile bulamayabilirim. Dediğim gibi GameNote H2016D bir zamanlar çok öneriliyordu benim de tasarımı olsun hoşuma gidiyor 159TL'lik kulaklığa göre ses kalitesi iyi deniyor onu sipariş etmeyi düşünüyorum ve bugün almak zorundayım çünkü eylül ayı gelince fiyatı artabilir (daha önceden başıma geldi akşam almak yerine sabah alırım demiştim mouse 35TL zamlanmıştı).

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Furkan Aslan
Instagram
furkhan.rebel
Steam
she4nn
O dediğin maalesef imkansız 5 gün sonra okul açılıyor ve hiç farkına bile varmadan çok para harcayan birisiyim yani 1 hafta sonra 150TL bile bulamayabilirim. Dediğim gibi GameNote H2016D bir zamanlar çok öneriliyordu benim de tasarımı olsun hoşuma gidiyor 159TL'lik kulaklığa göre ses kalitesi iyi deniyor onu sipariş etmeyi düşünüyorum ve bugün almak zorundayım çünkü eylül ayı gelince fiyatı artabilir (daha önceden başıma geldi akşam almak yerine sabah alırım demiştim mouse 35TL zamlanmıştı).
haklısın hocam ama 2.elden temız kulaklılar var dusun derım ıstersen yardımcı olabılırım

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

VorleN

80+ Silver
Top Bottom