Eğer bütcenizi biraz artırısanız bunu alabilirsiniz
Müzik için istiyorsan Jbl GALIO alabirsin eğer oyun için istiyorsan 150tl bandında bir çok rampage kulaklık var genel olarak aynı özellikleri var tasarımları farklı onların arasından seçebilirsin.
Rampage almayı düşünmüyorum şuan kullandığım rm-k27 modelinin kumaş kablosunun perti çıktı çok uğraştırdı beni.hocam yaklasık 2 sene once kuzenım tavsıye uzerıne aldı bu kulaklıgı suan hala kullanmakta ses kasmada herhangı bır sıkıntı yok ama yazın sıcakta kulakların terlıyor derısı bır tık kalıtesız ama f-p olarak gayet ıyı
https://www.google.com/shopping/product/12670446727258066485?q=rampage+kulaklık+7.1&client=opera-gx&hs=bj&biw=1639&bih=940&sxsrf=AOaemvI5VULCMh_taNZXdCmEB-s-IzSi1Q:1630428756014&oq=rampage+k&gs_lcp=Cgtwcm9kdWN0cy1jYxADGAIyBAgjECcyBAgjECcyBAgAEEMyBAgAEEMyBAgAEEMyBAgAEEMyCwgAEIAEELEDEIMBMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEUNryBFjKkQVgwaoFaANwAHgAgAGrAYgBvwqSAQQwLjExmAEAoAEBwAEB&sclient=products-cc&prds=eto:17108420290017829880_0&sa=X&ved=0ahUKEwjst9Th3NvyAhXCSPEDHYRtCaoQ8wIIkgs
hocam aradıgın fıyat aralıgında kı urunlerın hepsı rampage ve benzerı markalara ama butcenı 250 - 260 cıvarına cekersen corshaır hs35ler var onerırımRampage almayı düşünmüyorum şuan kullandığım rm-k27 modelinin kumaş kablosunun perti çıktı çok uğraştırdı beni.
O dediğin maalesef imkansız 5 gün sonra okul açılıyor ve hiç farkına bile varmadan çok para harcayan birisiyim yani 1 hafta sonra 150TL bile bulamayabilirim. Dediğim gibi GameNote H2016D bir zamanlar çok öneriliyordu benim de tasarımı olsun hoşuma gidiyor 159TL'lik kulaklığa göre ses kalitesi iyi deniyor onu sipariş etmeyi düşünüyorum ve bugün almak zorundayım çünkü eylül ayı gelince fiyatı artabilir (daha önceden başıma geldi akşam almak yerine sabah alırım demiştim mouse 35TL zamlanmıştı).hocam aradıgın fıyat aralıgında kı urunlerın hepsı rampage ve benzerı markalara ama butcenı 250 - 260 cıvarına cekersen corshaır hs35ler var onerırım
haklısın hocam ama 2.elden temız kulaklılar var dusun derım ıstersen yardımcı olabılırımO dediğin maalesef imkansız 5 gün sonra okul açılıyor ve hiç farkına bile varmadan çok para harcayan birisiyim yani 1 hafta sonra 150TL bile bulamayabilirim. Dediğim gibi GameNote H2016D bir zamanlar çok öneriliyordu benim de tasarımı olsun hoşuma gidiyor 159TL'lik kulaklığa göre ses kalitesi iyi deniyor onu sipariş etmeyi düşünüyorum ve bugün almak zorundayım çünkü eylül ayı gelince fiyatı artabilir (daha önceden başıma geldi akşam almak yerine sabah alırım demiştim mouse 35TL zamlanmıştı).
150TL'yi çok geçmesin kablosu kaliteli olsun ve kablo çok kısa olmasın başka şartım yok önerilerinizi bekliyorum.
Bende bunu almayı düşünüyorum alınır mı?Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Evet alınır.Bende bunu almayı düşünüyorum alınır mı?