G300S çöp.G300s önerir misiniz bu arada g102 yerine ? Kendim için soruyorum bu arada elimde senelerdir "gamepower bane" adlı mouse var ancak büyük boyutu oyunlarda pek rahat ettirmiyor malesef.
G300S çöp.G300s önerir misiniz bu arada g102 yerine ? Kendim için soruyorum bu arada elimde senelerdir "gamepower bane" adlı mouse var ancak büyük boyutu oyunlarda pek rahat ettirmiyor malesef.
300S biraz eski artık. Diğerlerinin dediği gibi G102(G203) LightSync al.G300s önerir misiniz bu arada g102 yerine ? Kendim için soruyorum bu arada elimde senelerdir "gamepower bane" adlı mouse var ancak büyük boyutu oyunlarda pek rahat ettirmiyor malesef.
Hayır, Trust Qudos en mantıklısı.300S biraz eski artık. Diğerlerinin dediği gibi G102(G203) LightSync al.
LightSync'e göre artıları neler ?Hayır, Trust Qudos en mantıklısı.
Sensörü çok daha iyi.LightSync'e göre artıları neler ?
Kablo tepkimesi ve tuş switchleri hakkında bilgin var mı ?Sensörü çok daha iyi.
Onlar hakkında bilgim yok ama kullanıcı yorumları çok iyiydi.Kablo tepkimesi ve tuş switchleri hakkında bilgin var mı ?
Ama elimde o model hakkında tam bilgi yokken öneremem. Şimdi büyük bir araştırmaya dalıyorum.Onlar hakkında bilgim yok ama kullanıcı yorumları çok iyiydi.
@Nightmare837 daha iyi bilir.
@epica59 o modelin kablo tepkimesi 1ms fakat switchleri hakkında bilgi bulamadım.Ama elimde o model hakkında tam bilgi yokken öneremem. Şimdi büyük bir araştırmaya dalıyorum.
Büyük ihtimal ayndır.Kablo tepkimesi ve tuş switchleri hakkında bilgin var mı ?
Switchler hakkinda bilgi bulamadım ama kablo tepkimesi aynı.Büyük ihtimal ayndır.
Fiyatına göre sensörü şaşırttı beniLightSync'e göre artıları neler ?