dyinglightkotuoyundur
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,634
bunu almayı düşünüyorum yasak bitince 150 tl bütçem var 1 tl üstüne çıkamam öyle aşırı kaliteli bir şey beklemiyorum beni 1.5 2 yıl idare etse yeter
kendisine sormuştum zaten al demişti başka alternatif önerisi olan varmı diye açtım konuyu
Önerim yok.kendisine sormuştum zaten al demişti başka alternatif önerisi olan varmı diye açtım konuyu
Bildiğim kadarıyla bu attığın model çakma.bunu almayı düşünüyorum yasak bitince 150 TL bütçem var 1 TL üstüne çıkamam öyle aşırı kaliteli bir şey beklemiyorum beni 1.5 2 yıl idare etse yeter
dediğim gibi 1 lira arttıramam çakma olması çok sorun değil kola bozulmasın yeterBildiğim kadarıyla bu attığın model çakma.
Ama bu bütçede ya bunun gibi replika 360 kolu alırsın ya da rampage gibi markalara yönelirsin.
Ben bütçeyi arttırırsan f310 öneririm.
Arttıramazsan bunu alabilirsin.
2011 de F710 almıştım 80 TL'ye. 9 yıldır canını ala ala kullandım ve şuan iç lastik kısmı yıprandı. Çok memnundum. Koskoca logitech parça temini yapmıyor ve bu şekilde vede duruyor.bunu almayı düşünüyorum yasak bitince 150 TL bütçem var 1 TL üstüne çıkamam öyle aşırı kaliteli bir şey beklemiyorum beni 1.5 2 yıl idare etse yeter
orjinal olmaması benim için çok problem deil aslında neyse teşekkürler öneriniziçin2011 de F710 almıştım 80 TL'ye. 9 yıldır canını ala ala kullandım ve şuan iç lastik kısmı yıprandı. Çok memnundum. Koskoca logitech parça temini yapmıyor ve bu şekilde vede duruyor.
Uzun lafın kısası bu linkte ki ürün orjinal değil bence. Bende 1-2 aydır gamepad bakıyorum. F310 almayı düşünüyorum.
yani F310 170-180 bandında indirimli yakalarsanız en az 5 sene götürür sizi. Tabi bütçenizi aşıyor birazorjinal olmaması benim için çok problem deil aslında neyse teşekkürler öneriniziçin
f310 un analog tuşları ps gibi o yüzden pek hoşuma gitmiyoryani F310 170-180 bandında indirimli yakalarsanız en az 5 sene götürür sizi. Tabi bütçenizi aşıyor biraz