dorukhaNBEEY
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
çok güzel bir ürün hiç kimse şevkini kırmasın bi arkaplan için fazlasıyla güzel Hayırlı Olsun güle güle kullan
Tesekkurlerçok güzel bir ürün hiç kimse şevkini kırmasın bi arkaplan için fazlasıyla güzel Hayırlı Olsun güle güle kullan
Dostum FunkoPop var, film afişleri var. Sticker böyle böyle saysam bitmez en son böyle bir şey alırdım.7000 TL sistem topladım ufak bı süs eşyası fazlamı sence ?
Film afişleri pek hoşuma gitmiyor diğer dediklerinize bakacağım gozden geçireceğim teşekkürler yardımcı olduğunuz içinDostum FunkoPop var, film afişleri var. Sticker böyle böyle saysam bitmez en son böyle bir şey alırdım.
Önereceğiniz 100 TL ve civarı arkaplan ürünleri varmı cs go forza horizon ets2 v.b oyunlar oynuyorumDostum FunkoPop var, film afişleri var. Sticker böyle böyle saysam bitmez en son böyle bir şey alırdım.
LEVEL dergilerini takip edebilirsin, LOL ve AC/Odyseyy'i 15TL'e aldım çok kaliteli değil ama güzel yani duvarıma yakıştı.Film afişleri pek hoşuma gitmiyor diğer dediklerinize bakacağım gozden geçireceğim teşekkürler yardımcı olduğunuz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önereceğiniz 100 TL ve civarı arkaplan ürünleri varmı cs go forza horizon ets2 v.b oyunlar oynuyorum
Tmmdir tesekurrlerLEVEL dergilerini takip edebilirsin, LOL ve AC/Odyseyy'i 15TL'e aldım çok kaliteli değil ama güzel yani duvarıma yakıştı.
Direk dergininin bi sayısını alınca yanında hediye olarak mı geliyor pek fazla bilgim yok yardımci olurmusunuzLEVEL dergilerini takip edebilirsin, LOL ve AC/Odyseyy'i 15TL'e aldım çok kaliteli değil ama güzel yani duvarıma yakıştı.
Migros şubelerinden gidiyorum ve o an arkasında ne hediyesi verdiğini söylüyor, Valorant kitapçığı almıştım geçenTmmdir tesekurrler
Direk dergininin bi sayısını alınca yanında hediye olarak mı geliyor pek fazla bilgim yok yardımci olurmusunuz![]()
Hmm internet sitesinden alamazmiyim?Migros şubelerinden gidiyorum ve o an arkasında ne hediyesi verdiğini söylüyor, Valorant kitapçığı almıştım geçen![]()
Dostum FunkoPop var, film afişleri var. Sticker böyle böyle saysam bitmez en son böyle bir şey alırdım.
Aga her ay Kafka alırdım Kafka bile 20 TL olmuş. Elimden geldiğince her şeyi toplayıp asıyorum ama bulmak biraz zor yine deMigros şubelerinden gidiyorum ve o an arkasında ne hediyesi verdiğini söylüyor, Valorant kitapçığı almıştım geçen![]()
Hmm internet sitesinden alamazmiyim?
Tüyap zamanında tanesi 10TL oluyor, o zaman alıyorum.Gereksiz ürün hocam
Film afişleri çok pahalandı lan
Aga her ay Kafka alırdım Kafka bile 20 TL olmuş. Elimden geldiğince her şeyi toplayıp asıyorum ama bulmak biraz zor yine de
Tokat'ta Tüyap olsa ben de alırdımTüyap zamanında tanesi 10TL oluyor, o zaman alıyorum.