Logitech g102 lightsync vs Corsair katar pro elim 17 cm ce pençe tutuşu ile avuç için ortasını kullanıyorum sizce hangisini almalıyım
İkisi de neredeyse aynı mouselar. İkisinin de birbirinden aman aman üstün bir özelliği yok. Özellikleri zaten iyi. Özelliklerini geçtim tipleri bile aynı. O yüzden o piti piti yap hangisi çıkarsa onu al.Logitech g102 lightsync vs Corsair katar pro elim 17 cm ce pençe tutuşu ile avuç için ortasını kullanıyorum sizce hangisini almalıyım
elim nasıl uyar senceİkisi de neredeyse aynı mouselar. İkisinin de birbirinden aman aman üstün bir özelliği yok. Özellikleri zaten iyi. Özelliklerini geçtim tipleri bile aynı. O yüzden o piti piti yap hangisi çıkarsa onu al.
gönlüm logitech deİkisi de neredeyse aynı mouselar. İkisinin de birbirinden aman aman üstün bir özelliği yok. Özellikleri zaten iyi. Özelliklerini geçtim tipleri bile aynı. O yüzden o piti piti yap hangisi çıkarsa onu al.
gönlüm logitech deİkisi de neredeyse aynı mouselar. İkisinin de birbirinden aman aman üstün bir özelliği yok. Özellikleri zaten iyi. Özelliklerini geçtim tipleri bile aynı. O yüzden o piti piti yap hangisi çıkarsa onu al.
den iyi değilKatar Pro. G102 iyi değil.
lightsync alıcam bir eski seriye göre çok değişmiş alırsamKatar Pro. G102 iyi değil.
ne
den iyi değil
lightsync alıcam bir eski seriye göre çok değişmiş alırsam
düzeltilmiş diyobLogitech G102/203 Lightsync mouselarda Mercury sensör kullanılmıyor!
Bildiğiniz üzere Logitech, G102 ve G203 Prodigy farelerinde Mercury sensör kullanıyor. Bu sensör PWM 3327'ye eşit veya daha iyi. Prodigy modellerde çift tıklama sorunu var, o yüzden önermiyorum/önermiyoruz. Lightsync modeller sözde Prodigy ile aynı ama problemlerden arındırılmış ve "10 kat daha...forum.donanimarsivi.com
Düzelseydi haberim olurdu. Hiçbir yerde haberi yok.düzeltilmiş diyob