A9 Plus alabilirsin baya fiyat performansHerkese selamlar, bütçem 1500-2000 arası üstüne çok çok fark olmıcaksa çıkmayı düşünmüyorum. Aklımda atk a9 modeli var önerilerinizi bekliyorum
Hocam eğer şuanki mousenden memnun değilsen al geç evet arkadaşlar buraya en az 15-20 tane mouse önerecek hepside çok iyi olan ama sen en sonunda mouse almayacaksın kendi bildiğini yap bence.Herkese selamlar, bütçem 1500-2000 arası üstüne çok çok fark olmıcaksa çıkmayı düşünmüyorum. Aklımda atk a9 modeli var önerilerinizi bekliyorum
Hocam şuan steelseries aerox 5 var mouseden gayet memnunum aslında ama masamdaki alandan dolayı artık kablosuz mouse'a ihtiyacım var. Aerox 5inde kablosuzu yüksek fiyatlıHocam eğer şuanki mousenden memnun değilsen al geç evet arkadaşlar buraya en az 15-20 tane mouse önerecek hepside çok iyi olan ama sen en sonunda mouse almayacaksın kendi bildiğini yap bence.
Kablosuz Uygun Diyorsan Ben Çok Anlamam Dün Bakıyordum Öylesine Claws Banza 24000 Dpi İdarelik Bakabilirsin Bluetooth 750-800 tl olması lazımHocam şuan steelseries aerox 5 var mouseden gayet memnunum aslında ama masamdaki alandan dolayı artık kablosuz mouse'a ihtiyacım var. Aerox 5inde kablosuzu yüksek fiyatlı
düz a9 la çok farkı varmıA9 Plus alabilirsin baya fiyat performans