Neler Yeni

1500-2000 TL arası Kafaüstü Kablosuz Kulaklık Önerisi

aegis35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ufuk Yılmaz
Bütçe
2000
Arkadaşlar babama hediye olarak kulaklık almak istiyorum. 1000-2000 TL arası kafaüstü kablosuz kulaklık arıyorum. Sadece müzik-video izlerken kullanacak. Biraz daha bilindik markalar olursa sevinirim. QCY modelleri var fakat yorumlarda bilgisayarda çok fazla gecikme olduğunu okudum. Sizin önerileriniz nelerdir?

aegis35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ufuk Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar babama hediye olarak kulaklık almak istiyorum. 1000-2000 TL arası kafaüstü kablosuz kulaklık arıyorum. Sadece müzik-video izlerken kullanacak. Biraz daha bilindik markalar olursa sevinirim. QCY modelleri var fakat yorumlarda bilgisayarda çok fazla gecikme olduğunu okudum. Sizin önerileriniz nelerdir?
Anker Q30 satın aldım. Trendyol satıcı piyasadan da ucuza satıyor. TP-Link Bluetooth 5.0 dongle ile Windows 11'de sorunsuz çalışıyor. Telefonda Anker uygulamasıyla bağlayınca ekolayzır ayarı yapabildiğiniz için kalite daha da artıyor. Birden fazla cihaz desteği mevcut. Telefon ve bilgisayar arasında çok hızlı geçiş yapabiliyorum. Malzeme kalitesi güzel görünüyor. ANC beklediğimden iyi bir performansa sahip. Tavsiye ederim.

Top Bottom