istediğiniz marka var mı yoksa bianchi önereceğimBaşlıkta belirttiğim gibi,1500-2000 TL'ye bisiklet önerisi istiyorum. 20-30 kilometrelik ilçeden ilçeye yol yapabileceğim bir bisiklet olursa sevinirim.
Marka takıntım yok,önerebilirsiniz.
Daha önce hiç kullanmadım,alışabilirim diye düşünüyorum.
yol için ideal bisikletlerden birisi biraz bütçeyi aşıyor fakat daha ucuza kaliteli bi yol bisikleti alamazsın bu gidon tipini kullanabiliyor musun zordur bunun kullanılması alışman lazım
Varsa 2.el Carraro Sportive 225Başlıkta belirttiğim gibi,1500-2000 TL'ye bisiklet önerisi istiyorum. 20-30 kilometrelik ilçeden ilçeye yol yapabileceğim bir bisiklet olursa sevinirim.
yol için kullanacağından dolayı dağ bisikleti önermedim aslında yolda bundan daha iyi kullanırsın çünkü dağ bisikletlerinin yol tutuşu daha iyidir istersen dağ türü önerebilirim sadece ön amörtisörlüDaha önce hiç kullanmadım,alışabilirim diye düşünüyorum.
Daha önce salcano ng 650 kullanıyordum,pc alacağım için sattım. Dağ bisikletlerinde tyecrübem var,olabilir.yol için kullanacağından dolayı dağ bisikleti önermedim aslında yolda bundan daha iyi kullanırsın çünkü dağ bisikletlerinin yol tutuşu daha iyidir istersen dağ türü önerebilirim sadece ön amörtisörlü
Daha önce salcano ng 650 kullanıyordum,pc alacağım için sattım. Dağ bisikletlerinde tyecrübem var,olabilir.
daha ucuza disk frenli modeller var başka markalarda ama disk fren bozuldu mu v-frene göre daha fazla masraf çıkarır o yüzden v-fren önerdim bir de bianchi kalitesinden bahsediyoruz
ng650 kullandıysan bunu öneririm alimünyüm kadro şuan alabileceğin en iyi kaliteli modeller arasından malum fiyatlar yüksek ama ben biraz daha veririm kadrosu daha iyi olsun diyorsan aspid 27