1500-2000 TL Bisiklet Önerisi

Hocam disk fren beni de çekti ama dediğim gibi bütçemi çok aşıyor. Max 2bin veririm diyordum en fazla 400 500 daha çıkabilirim.
Post automatically merged:

oha :D
BAK 2400 ÇOK İYİ AL BUNU AŞIRI RAHAT KONFORU ÇOK İYİ FRENLER MÜKEMMEL FRENLERİ YÜKSELTİP DÜŞÜRMEK MÜKEMMEL DERECEDE RAHAT SHIMANO ZATEN AL BUNU

BAK 2400 ÇOK İYİ AL BUNU AŞIRI RAHAT KONFORU ÇOK İYİ FRENLER MÜKEMMEL FRENLERİ YÜKSELTİP DÜŞÜRMEK MÜKEMMEL DERECEDE RAHAT SHIMANO ZATEN AL BUNU
o.O2 o.O2 o.O2 :pepega: :pepega:

V-Fren miş hocam o yüzden baya ucuz muş :peeposad:

Hemen bitmezse yarım saat içinde alacağım. Ama bunda emin miyiz başkalarının da fikrini merak ediyorum

Hemen bitmezse yarım saat içinde alacağım. Ama bunda emin miyiz başkalarının da fikrini merak ediyorum
Hocam V-Fren miş ama arkadaş güzel diyorsa güzeldir iade de edebilirsiniz sanırım ama iade politikasını bilmiyorum bu sitenin

bide aliminyum olduğu için çok hafif bu özelliği çok iyi

fiyatını tasm bilmiyorum ama kullanıyorum memnunum fiyatı 2500tl heralde

mekanik disk fren çok önemli o yüzden ng 650 almalısın bence shımano marka zaten frenler çok iyi
Mekanik disk frenlerin, V frenden bir farkı yok. Yanlış bilgilendirme yapmayın.

Püü havale fiyatı varmış

Mekanik disk frenlerin, V frenden bir farkı yok. Yanlış bilgilendirme yapmayın.
Hayır var mekaik disk frenler balatalar ile durdururken V-Fren sistemler janta baskı yaparak durduruyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,760
Üyeler
190,969
Son üye
Eray57
Geri