1500-2000 TL Bisiklet Önerisi

Mekanik disk frenlerin, V frenden bir farkı yok. Yanlış bilgilendirme yapmayın.
1628928564509.png

1628928581906.png

Post automatically merged:

bu da V fren değil mi yanlış mı görüyorum.
V Fren de daha ucuz diye atmıştım değilmiş pardon

Nee falan değil, doğru. 2'sinin mantığı da aynı, mekanik disk boşa para. Alacaksınız hidrolik disk alın, V fren ile mekanik disk aynıdır. Kafanıza göre yanlış bilgilendirme yapmayın.
Mekanik Disk Frenler Çamurdan Etkilenmez Fazla Ama V-Frenler Direk Açıktadır En Bariz Örneği ?

Nee falan değil, doğru. 2'sinin mantığı da aynı, mekanik disk boşa para. Alacaksınız hidrolik disk alın, V fren ile mekanik disk aynıdır. Kafanıza göre yanlış bilgilendirme yapmayın.
ya bi git şodfkshgkasdfhsç çok güldürdün beni

Hidrolik Mekanik Disk > Mekanik Disk > V-Fren Sistemi (En azından bana göre :shy: )

knk takma böyle insanları kendi bildikleri en doğrusudur şşşşş

ya bi git şodfkshgkasdfhsç çok güldürdün beni
Mekanik Disk Frenler Çamurdan Etkilenmez Fazla Ama V-Frenler Direk Açıktadır En Bariz Örneği ?
Gidip testlerini izleyin, 2'sinin de birbirinden bir farkı yok görünüş dışında. Ayrıca V frenin tamiri de kolay olduğu için daha kullanışlı. Çok bilmiş gibi davranmayın, gidip testlerini izleyin. Bir de "çok güldürdün beni" diyor. Hey Allah'ım ya.

Nerede okudunuz bilmiyorum ama mekanik disk frenler araba frenlerine en çok benzeyen bisiklet frenleri diye biliyorum

Gidip testlerini izleyin, 2'sinin de birbirinden bir farkı yok görünüş dışında. Ayrıca V frenin tamiri de kolay olduğu için daha kullanışlı. Çok bilmiş gibi davranmayın, gidip testlerini izleyin. Bir de "çok güldürdün beni" diyor. Hey Allah'ım ya.
Hocam madem V-Fren daha iyi neden arabalarda balata kullanılıyor disk fren kullanılıyor ?

ve janta yağ damlaması durumuna direk riskdesin dişlilerin altında hemen jant var ordan yağ damlarsa tutmazlar ama meaknik frenler dişlilerin öteki tarafinda olduğu için böyle bi risk yok

Geri