1500-2000 TL Bisiklet Önerisi

Saçma sapan konuşma, Laflarına dikkat et. Gidip izleyin, öğrenin. V fren tamiri en kolay şeydir. Sadece bir (kablo diyeceğim ismini unuttum.) kabloyu bir yerden geçireceksin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10TL'lik fren sistemi kullanırsan tabi öyle olur. Genelleme yapmayın.
bak v freni tamiri geç takmak için 2sini çekiyorsun ondan sonra janta gere çektiğin yerleri gevşetiyorsun sorna bunalrı yaparken kabloyu sıkıyorsun sonra pabuçları ayarlıyorsun ama mekanikte direk janta oturtuyorsun ve kobluyu sıkıyorsun şimdi sadice sus

bak v freni tamiri geç takmak için 2sini çekiyorsun ondan sonra janta gere çektiğin yerleri gevşetiyorsun sorna bunalrı yaparken kabloyu sıkıyorsun sonra pabuçları ayarlıyorsun ama mekanikte direk janta oturtuyorsun ve kobluyu sıkıyorsun şimdi sadice sus
Sen kimsin susacağım? Ya, sen bana mal diyorsun ve uyarı yemiyorsun, ben argo kullanınca yiyeceğim. Yürü git işine, çok bilmiş seni. Tamam sen çok biliyorsun.

Sen kimsin susacağım? Ya, sen bana mal diyorsun ve uyarı yemiyorsun, ben argo kullanınca yiyeceğim. Yürü git işine, çok bilmiş seni. Tamam sen çok biliyorsun.
Aktif yönetici olmamasından olabilir sanırım

V fren var V fren var arkadaşlar. 2 bisiklet kullandım eski bisikletim hiçbir şekilde durmazken yeni bisikletim sadece arka frenle 3sn içinde durabiliyor. Ön frenle saniyelik duruşları bile yapabiliyorum yüksek hızlarda.

çok bilmiş değilim hayat yaşantılarımdan dolayı bunları öğrendim ve senin başkalarına yanlış bilgi vermeni engelliyorum açıklıyorum nedenini ama sen hayla anlamıyorsun ama kusura baka suç bence cahil birisyle neden uğraşıyorum ki

@Mehmet Yılmaz hocam kavga var kaba dil

V fren var V fren var arkadaşlar. 2 bisiklet kullandım eski bisikletim hiçbir şekilde durmazken yeni bisikletim sadece arka frenle 3sn içinde durabiliyor. Ön frenle saniyelik duruşları bile yapabiliyorum yüksek hızlarda.
Hocam bunlara laf anlatamazsın. Bunlara kalsa bunlar ön fren kullanmayın diyorlar. Her V freni aynı sanıyorlar.

Şuanki bisikletiniz hangi fren ?

valla yüksek hızlarda jantı yamultmadan durabiliyorsa ne güzel size

Konu nereye geldi ya böyle

Geri