HoYeon Jung
80+ Gold
- Katılım
- 5 Ocak 2021
- Mesajlar
- 5,543
- Reaksiyon skoru
- 5,721
Ya konuyu oraya buraya çekme, profesyonel diyorum, hani şu dünyanın en iyilerinin kullandığı, özel tasarımları olan bisikletler?gerek duymamış olma ihtimalleri ?
Ya konuyu oraya buraya çekme, profesyonel diyorum, hani şu dünyanın en iyilerinin kullandığı, özel tasarımları olan bisikletler?gerek duymamış olma ihtimalleri ?
Link atarmısınız bakayim biYa konuyu oraya buraya çekme, profesyonel diyorum, hani şu dünyanın en iyilerinin kullandığı, özel tasarımları olan bisikletler?
Hocam sizde öyle şey diyorsunuz ki, bir zahmet siz arayın.Link atarmısınız bakayim bi
Hocam hani siz söylediniz ya siz çektiniz ya konuyu oraya siz atarsınız dedimHocam sizde öyle şey diyorsunuz ki, bir zahmet siz arayın.
İnanın müsait değilim. Yoksa atardım. Profesyonel yol bisikleti yazıp fotoğraflara girersen görürsün.Hocam hani siz söylediniz ya siz çektiniz ya konuyu oraya siz atarsınız dedim
sizde aynı şekilde profosyonel dağ bisikleti yazıp herhangi bir satış sitesine girebilir misiniz müsaitsenizİnanın müsait değilim. Yoksa atardım. Profesyonel yol bisikleti yazıp fotoğraflara girersen görürsün.
Dostum dağ bisikleti farklı, yol bisikleti farklı. Dağ bisikletinde Allah korusun ani bir durumda hemen durman lazım, onun için hidrolik var. Yol bisikletinde insanların seri olması lazım, o yüzden V fren kullanılıyor.sizde aynı şekilde profosyonel dağ bisikleti yazıp herhangi bir satış sitesine girebilir misiniz müsaitseniz![]()
Neymiş ikisi ayrı şeylermiş arkadaşın baktığı model ne dağ bisikleti çamurda vs kullanacak demekkiDostum dağ bisikleti farklı, yol bisikleti farklı. Dağ bisikletinde Allah korusun ani bir durumda hemen durman lazım, onun için hidrolik var. Yol bisikletinde insanların seri olması lazım, o yüzden V fren kullanılıyor.
hm youtube dan biraz araştırıp birde akakçeden vs yada decathlondan bakarak ben bilgi sahibi olmuştum sizde deneyebilirisinizNG 650 Olan model V Frenmiş cevapladılar şimdi
öyle yapıyorum zaten bakınıyorum. NG750 için de araştırıyorum hoşuma giderse onu almayı düşünüyorumhm youtube dan biraz araştırıp birde akakçeden vs yada decathlondan bakarak ben bilgi sahibi olmuştum sizde deneyebilirisiniz![]()
Decathlon varsa onlar yapıyordu sanırsam hatırlayamadım şimdiBisiklet grubu olan ve devamlı turlara çıkan tanıdığım bir çift var. Bana dedikleri şuydu:
"Eğer şehrinde tamirinden anlayan bir usta varsa en iyisi hidrolik disk fren. Eğer yoksa tamiri en kolay olan ve maliyeti en düşük olan V-fren. Mekanik disk frenden ise koşarak kaç."