knk qcy n60 ı beğendim güzelde ama hiç videosu fln yok bi alt modeli var bi üstü var o yokEnes özen kanalını izle knk. Ne zaman kulaklık ihtiyacım olsa gidip o kralı izlerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Her bütçeye göre önerileri var.
Ya hocam ben qcy zamanında baya kullandım. Bence riske girmeye değmez. Model çok güzel olsa da kronik sıkıntılar olabiliyor bu tür markalarda. Ben olsam daha bilindik bir model tercih ederdim.knk qcy n60 ı beğendim güzelde ama hiç videosu fln yok bi alt modeli var bi üstü var o yok
ankerde hocam çok pahalı yaYa hocam ben qcy zamanında baya kullandım. Bence riske girmeye değmez. Model çok güzel olsa da kronik sıkıntılar olabiliyor bu tür markalarda. Ben olsam daha bilindik bir model tercih ederdim.
Ben qcy ht08 kullandım yakın zamanda çok iyi kulaklıktı ama kronik sorunları vardı mesela. Sonrasında nothing falan da denedim. En son ankerde kaldım
Sen bence hangi özelliklere önem veriyorsun onu bir değerlendir ona göre model bakarsın. Ben sadece anc ve bass odaklı bir şey arıyordum mikrofonun önemi yoktu. Ona göre seçim yapmıştım.
Nothing buds modelleri fp hocam bence onlara bakabilirsin. Ankerin stoklar tükendiği için de fiyatlar fazla artık.ankerde hocam çok pahalı ya
ucuz olanlarda eski ve düşük model
renkler kötü ya turuncu fln vardı biNothing buds modelleri fp hocam bence onlara bakabilirsin. Ankerin stoklar tükendiği için de fiyatlar fazla artık.
Güzel renkleri de var lacivert beyaz siyah falan bir sürü vardı. Turuncu da kullandım ben resimde göründüğü kadar kötü değil bu arada.renkler kötü ya turuncu fln vardı bi