Öneri 1500-2000TL telefon önerir misiniz?

Squirtle48

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,936
Merhaba arkadaşlar.

Annem için Android telefon alacağız. Yarın alınacak.

Bütçemiz 1500-2000 TL arası.

Whatsapp girsin, görüntülü konuşsun yeter (annemin mantığıyla).

İyi bir telefon önerir misiniz bütçeyi biraz aşma şansımız da olabilir.

General Mobile gm 20 pro.

General Mobile gm 20 pro.
Redmi Note 8 ithalatçı garantili olduğu için tercih etmezdim.
3'ü arasında kıyaslama yaptığımda General Mobile Gm20 Pro 64Gb daha fazla depolama alanı ve ufakta olsa bataryası daha uzun dayanıyor. Birde RAM olarak Xiaomi'den yüksek.

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

İyi midir General Mobile hiç kullanmadım daha önce de?

Son düzenleme:
3'ü arasında kıyaslama yaptığımda General Mobile Gm20 Pro 64Gb daha fazla depolama alanı ve ufakta olsa bataryası daha uzun dayanıyor. Birde RAM olarak Xiaomi'den yüksek.

Ben değil fakat babam kullandı çalınmasa halen kullanırdı. Fiyatına göre çok güzel tavsiye ederim

Yerli markalara pek bulaşmayın derim. Kağıt üzerindeki değerlerine bakarak yorum yapılması doğru olmaz, ben Xiaomi Note 8 yerine TCL 10L almanızı tavsiye ederim.

Ben değil fakat babam kullandı çalınmasa halen kullanırdı. Fiyatına göre çok güzel tavsiye ederim
Xiaomi telefon kullanıyorum ancak TCL 10L varken alınmaz
Xiaomi telefon kullanıyorum ancak TCL 10L varken alınmaz
Telefondan pek anlamıyorum. TCL daha iyi diyorsanız ondan alacağız eğer daha farklı aynı fiyata daha iyi bir telefon yok ise?

Birde TCL'de hızlı şarj yok diyor. Çok mu uzun sürer sarj olması? :rolleyes:

Tcl yi bilmem note 8 güzel kamerası daha iyi ama gm 20 nin performansi daha iyi ve daha güncel yeni çıktı sayılır karar senin hansigini istersen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,522
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri