Neler Yeni

Öneri 1500-2500 TL kulakustu kulaklik onerisi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,639
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Arkadasim belirttigim butcede kulaklik ariyor eger ki degecek ise 3Kya kadar da cikabilir fakat siz 2.5K olarak dusunseniz daha iyi olur. Amac genel olarak oyun icin ama oyle hard bir sekilde rekabetci oyunlar oynamiyor ses kalitesi iyi olursa guzel olur. uzun kullanimda mumkunse rahatsiz etmesin simdiden tesekkurler.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet Taha Usta
Arkadasim belirttigim butcede kulaklik ariyor eger ki degecek ise 3Kya kadar da cikabilir fakat siz 2.5K olarak dusunseniz daha iyi olur. Amac genel olarak oyun icin ama oyle hard bir sekilde rekabetci oyunlar oynamiyor ses kalitesi iyi olursa iyi olur. uzun kullanimda mumkunse rahatsiz etmesin simdiden tesekkurler.
Kulaklık piyasasına çok hakim değilim ama hyperX cloud 2 var kullananlar memnun düşünülebilir

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,639
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onerı ıcın sagolın hocam fakat cloud 2 lerin eski kalitesi yok diye biliyorum eskiden Kingston uretiyordu simdi ise HP. Eger daha iyi onerıler gelmez ise alınabilir ama.
Kulaklık piyasasına çok hakim değilim ama hyperX cloud 2 var kullananlar memnun düşünülebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
blackshgark v2

Reav

80+ Silver
Arkadasim belirttigim butcede kulaklik ariyor eger ki degecek ise 3Kya kadar da cikabilir fakat siz 2.5K olarak dusunseniz daha iyi olur. Amac genel olarak oyun icin ama oyle hard bir sekilde rekabetci oyunlar oynamiyor ses kalitesi iyi olursa iyi olur. uzun kullanimda mumkunse rahatsiz etmesin simdiden tesekkurler.
Kanka elden ring olayını cozebildin mi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,639
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

Reav

80+ Silver

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
833
İsim
Fatih Ayhan

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,639
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Bu mu mantikli bv2 mi? Gerci biri wireless biri kablolu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok kafayi yiyecegim cidden yani yapacak birsey de yok konu baya bir hit almisti ama yine de cozulmedi.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Reav
Bro daha geçen günlerde aldım amazonda cloud 2 2000 e dustu ve bende aldım ara ara düşüyor takip et ve onu al bu fiyat bandında ha daha iyisini istiosan razerblacksarkv2 esl versiyon trendyolda 2800 TL o daha iyi cloud 2 den onu öneririm gerisi hikaye bro

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,639
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Bro daha geçen günlerde aldım amazonda cloud 2 2000 e dustu ve bende aldım ara ara düşüyor takip et ve onu al bu fiyat bandında ha daha iyisini istiosan razerblacksarkv2 esl versiyon trendyolda 2800 TL o daha iyi cloud 2 den onu öneririm gerisi hikaye bro
Gecenlerde HS80 vardi 2kya bir daha duserse onu dusunuyoruz arkadasa ama onun disinda bv2 gibi.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
833
İsim
Fatih Ayhan

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,639
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Arkadaslar anlayamadigim bir sekilde konu yukselmiyor ana sayfada gozukmuyor yani ondan dolayi yukseltmek icin yaziyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,061,956
Üyeler
168,714
Son üye
Emre2005