2 olan versiyonu nu al attım linkiniBende view sonic xg2405 almayi düşünüyorum
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.teşekkürler sağolun
Knk ama va panelteşekkürler sağolun
Sırf 165 Hz diye önermek çok saçma ve VA panel .Alabileceğin en mantıklı f/p ürünü.
Viewsonic Xg2405-2 modelini al hem 2021 model bir monitör 144hz gtg 1mse sahip İPS panele sahip ve Pivot özelliği var dik yatay aşağı yukarı öne aşağı eğebilirsin ve bu fiyata başka sadece HP var ama Viewsonic varken HP alınmaz.Monitörlere göz attım karar veremedim pek bir bilgim de yok ama ViewSonic model monitörlerde indirim gördüm o markaya yakınım şuan ama önerilere açığım.
Sırf 165 Hz diye önermek çok saçma ve VA panel .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Viewsonic Xg2405-2 modelini al hem 2021 model bir monitör 144hz gtg 1mse sahip İPS panele sahip ve Pivot özelliği var dik yatay aşağı yukarı öne aşağı eğebilirsin ve bu fiyata başka sadece HP var ama Viewsonic varken HP alınm
Büüyk ihtimal 144 hz olanını alıcam zaten öteki monitör freesync desteklemiyo ve bende AMD ekran kartı varSırf 165 Hz diye önermek çok saçma ve VA panel .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Viewsonic Xg2405-2 modelini al hem 2021 model bir monitör 144hz gtg 1mse sahip İPS panele sahip ve Pivot özelliği var dik yatay aşağı yukarı öne aşağı eğebilirsin ve bu fiyata başka sadece HP var ama Viewsonic varken HP alınmaz.
Ne farkı varMesaj otomatik birleştirildi:
2 olan versiyonu nu al attım linkini
1. versiyonun da kronik sorunlar varNe farkı var
Nesi var söylesene?1. versiyonun da kronik sorunlar var