Neler Yeni

Yardım 1500 lira telefon lazım

Beyler elimde 1500 lira civarı bi para var. Kendime telefon alıcam.
yalnız pubg acıcak özellikleri olsun. Pubg oynamayı sevmem ama yigenler benle oynamayı cok istiyor. Ben pcden giriyorum onlarda telden bu yüzden sürekli karşı taraf pc geliyo onlarda hemen ölüyör.

Yani en fazla 1600 lira alabilirim
Ben şu an casper via g4 üzerinde yoğunlaştım sistem gayet iyi ve pubg oynatıyor yalnız bir süre sonra sistem yetersiz kalır diye korkuyorum
!!!Önerileri bekliyorum!!!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide jiroskopu olabilirse cok iyi olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Oppo a5 2020 benim bi arkadaşta var ama önermiyor. Pubg mobilede kasma olmuyor ama cok ısınıyor dedi 1 aydır kullanıyo ve bataryası cabuk bitmeye başlamış
1 -2 saat sonra oyunda takılmalar oluyormuş sonra daha takılıp kasıyomuş ve oyundan atıyomuş sonrada bazen kendi kendine yeniden başlamalar oluyormuş
Önermiyor yani

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,249
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
yalnız PUBG acıcak özellikleri olsun. PUBG oynamayı sevmem ama yigenler benle oynamayı cok istiyor. Ben pcden giriyorum onlarda telden bu yüzden sürekli karşı taraf PC geliyo onlarda hemen ölüyör.

Ben şu an casper via g4 üzerinde yoğunlaştım sistem gayet iyi ve PUBG oynatıyor yalnız bir süre sonra sistem yetersiz kalır diye korkuyorum

Ikinci el garantili bulursan redmi note 8 bakabilirsin. Sıfır 1500 tl ye ne vardır bilmiyorum.

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Oppo a5 2020 benim bi arkadaşta var ama önermiyor. PUBG mobilede kasma olmuyor ama cok ısınıyor dedi 1 aydır kullanıyo ve bataryası cabuk bitmeye başlamış
1 -2 saat sonra oyunda takılmalar oluyormuş sonra daha takılıp kasıyomuş ve oyundan atıyomuş sonrada bazen kendi kendine yeniden başlamalar oluyormuş
Önermiyor yani
Benimde arkadaşım kullanıyor onda sıkıntıs yokmuş güvenilir bir marka olduğu için önerdim a5 istemiyorsanız şu da var

Tunc61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mete Tunç
Sıfır yurt dışı garantisiz redmi note 8 (istanbul için 1300 e satan yer var bulamazsan link atabilirim), gm9 pro, ikinci el meizu 16 ya da x8 bakabilirsin. Aralarından garantili ve sıfır olarak en mantıklısı gm9 pro gibi duruyor ama meizu x8 de yakın bir zamana kadar o fiyatlara satılıyordu. Şahsen benim gm den (gm5plus) daha önce fena dilim yandı ama herkes çok beğenmiş bu sefer, çok fazla problem yaşayan görmedim, güvenirsen gm9 pro al derim, iyice araştır ama.

RaseN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ersan Güvenli
yalnız PUBG acıcak özellikleri olsun. PUBG oynamayı sevmem ama yigenler benle oynamayı cok istiyor. Ben pcden giriyorum onlarda telden bu yüzden sürekli karşı taraf PC geliyo onlarda hemen ölüyör.

Ben şu an casper via g4 üzerinde yoğunlaştım sistem gayet iyi ve PUBG oynatıyor yalnız bir süre sonra sistem yetersiz kalır diye korkuyorum

black friday bekleyebilirsen redmi note 8 alabilirsin 1600 TL'ye 32 gb fakat bekleyemem diyosan 2.el redmi note 8 almanı öneririm redmi note 8 kullanıyorum gerçekten fiyatına göre çok iyi bir telefon pubg hiç oynamıyorum ama internetteki testleri gayet iyi görünüyor
bu şekilde umarım bulursun...

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2.el e güveniyorsan Nokia 8 al. Senin istediğin fiyat bandında.
Snapdragon 835 64 GB hafıza 4 GB ram 2k IPS 5.5 inç 554 PPI ekran.
Ekranı kronik sorunlu gibi iyi bakman gerek

duhapolat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Duha Polat
GMden uzak dur anneanneme 4g annemde gm8 bende gm9 pro var hiç biri garantiden çıkmıyor Türk malı telefona tövbe ettim

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
realmi 5i

duhapolat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Duha Polat
GMden uzak dur anneanneme 4g annemde gm8 bende gm9 pro var hiç biri garantiden çıkmıyor Türk malı telefona tövbe ettim
Hatta inanır mısın yarın yine tamirciye gidicem ön kamerasıyla arka kamerası yazılımsal olarak gitti görmüyor telefon

Top Bottom