Neler Yeni

1500 liraya msi rx 550 4 gb alınır mı

ahmetttt5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
ahmetttt
Rx570 ile arasında çok az fark var başka seçenek yoksa 500 TL daha verip 470 almak daha iyi olur diye düşünüyorum

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Param güvendeye çok güvenemiyorum hocam iade hakkı kalktı diye biliyorum
yok öyle bir şey hocam daha dün param güvende ile ram aldım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saolun hocam çok teşekkür ederim

Yokki hocam maalesef

Rx 470 4 gb önerir misiniz? 2k ya
o kartı o fiyata kessinlikle almanızı tavsiye etmem.

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alihan
1300 liraya kendim rx560 sattım bence pahalı

ahmetttt5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
ahmetttt
Oturduğu yerden alicak ve 550 veya 470 seçenekleri var anladığım kadarıyla bunlar arasından 500 daha verip 470 almak daha mantıklı bana kalırsa benchmark testlerinde de tatmin edici farklar var

ByKayseriLi

80+ Bronze
RX470, 480, 570 ve 580'lerden uzak durmanı öneririm. Bu kartları mining de canları çıkana kadar kullandılar çünkü. İkinci el de dolu mining çıkması var. Çok ağzı yanan kişiler var çünkü.

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen
Valla ben şahsi bilgisayarimdan çıkardığım miningte kullanılmamış rx570 mi miningciler yüzünden satamiyorum..1 aydır ilanda duruyor ..herkeste bir güven sorunu var cillop gibi kartı zorla itelemeye çalışıyormus gibi hissettirdiler valla
RX470, 480, 570 ve 580'lerden uzak durmanı öneririm. Bu kartları mining de canları çıkana kadar kullandılar çünkü. İkinci el de dolu mining çıkması var. Çok ağzı yanan kişiler var çünkü.

ByKayseriLi

80+ Bronze
Valla ben şahsi bilgisayarimdan çıkardığım miningte kullanılmamış rx570 mi miningciler yüzünden satamiyorum..1 aydır ilanda duruyor ..herkeste bir güven sorunu var cillop gibi kartı zorla itelemeye çalışıyormus gibi hissettirdiler valla

Hocam şuan ben olsam bende almam. İyiler de kaynıyor arada kötüler yüzünden. Benim arkadaş ikinci el RX 570 aldı çocuğa furmark testi falan atmışlar bu da bakmış etmiş sonra gidip elden almış sonra öğrendik ki mining de öldürmüşler kartı mining de kullanırken az çok bilirsin belki farklı bir bios atıp kullanmışlar satarken de kartın orijinal bios'unu flashlamışlar orijinal kart falan demişler ama iş işten geçmişti tabi. Bu tarz örnekler çok var.

rx 550 ile anca wolfteam oynarsın

Abartma istersen. Adamın hevesini kırmaya gerek yok. Asus R9 270X ile neredeyse oynayamadığım oyun yok.

kadiralkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Kadir Alkan
Hocam şuan ben olsam bende almam. İyiler de kaynıyor arada kötüler yüzünden. Benim arkadaş ikinci el RX 570 aldı çocuğa furmark testi falan atmışlar bu da bakmış etmiş sonra gidip elden almış sonra öğrendik ki mining de öldürmüşler kartı mining de kullanırken az çok bilirsin belki farklı bir bios atıp kullanmışlar satarken de kartın orijinal bios'unu flashlamışlar orijinal kart falan demişler ama iş işten geçmişti tabi. Bu tarz örnekler çok var.

Abartma istersen. Adamın hevesini kırmaya gerek yok. Asus R9 270X ile neredeyse oynayamadığım oyun yok.
knk senin r9 gpu mimarisi ile o dandik rx 550 aynı mı birde kullanılan bit değeri farkı var

GODUMAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Berkay Şahin
İlgilendiği Kategoriler
Araba,PC
Instagram
berkays01
Steam
https://steamcommunity.com/id/GODUMAN/
Discord
GODU MAN#0025

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen
Millet iyice sahtekar oldu...Valla işte bu yüzden geçen dedim extra kasa toplasam kartım ziyan olmasa.ama 2.bilgisayara gerek yok..daha yeni gigabyte 1660 süper aldım sıfır ..evde 2 kart oldu..sonra bugün aklıma geldi 2 kartı verip 3060la takas edeyim diyorum değerlendirme olsun. bir kaç kişiye teklif ettim hatta sahibinden de ama ordada risk var 3060larda da mining kartı çok..ekran kartı işi zor iş oldu gerçekten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,347
Üyeler
164,824
Son üye
altechas
Top Bottom