https://www.hepsiburada.com/ducky-o...-mx-red-turkce-mekanik-klavye-p-HBV00000XEBMA beyaz olan halini kullanıyorum çok memnunumyukarda belirttiğim gibi 1500 TL bütçem var klavyenin switch inin blue olmamasını istiyorum gerisi olabilir ve TKL ya da %60 olsun tam boy masamda çok yer kaplar
Bütçenizin altında fakat NumPad'siz olarak bunu buldum, ürünün resimlerinde RED SWITCH gözüküyor.HyperX Alloy FPS Pro Mekanik Gaming Klavye Blue US HX-KB4BL1-US/WW : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HyperX Alloy FPS Pro Mekanik Gaming Klavye Blue US HX-KB4BL1-US/WW : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam bu klavye güzel alınabilirBütçenizin altında fakat NumPad'siz olarak bunu buldum, ürünün resimlerinde RED SWITCH gözüküyor.HyperX Alloy FPS Pro Mekanik Gaming Klavye Blue US HX-KB4BL1-US/WW : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HyperX Alloy FPS Pro Mekanik Gaming Klavye Blue US HX-KB4BL1-US/WW : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
güzelmiş red switch de iyiHyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US: Amazon.com.tr
HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US: Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Şuna ne dersiniz hocam ?
Gayet güzel klavye bu arada cherry mx red switchlere sahip bende bunu öneririm fazladan 500tl vermenize gerek yokgüzelmiş red switch de iyi
teşekkür ederim illaki 1500tl olmasına gerek yok zaten max bütçem o kadar diye dedimGayet güzel klavye bu arada cherry mx red switchlere sahip bende bunu öneririm fazladan 500tl vermenize gerek yok