1500 TL civarı ayakkabı önerisi

AkawA

80+
Reaksiyon skoru
47
Max 1.5kya kadar ayakkabı önerisi istiyorum. Düz taban istemiyorum. Günlük kullanımda ayağı ağrıtmayacak bir ayakkabı almak istiyorum. önerilerinizi bekliyorum. Linkteki ayakkabının yorumları gayet iyi. Sizce nasıldır?

Max 1.5kya kadar ayakkabı önerisi istiyorum. Düz taban istemiyorum. Günlük kullanımda ayağı ağrıtmayacak bir ayakkabı almak istiyorum. önerilerinizi bekliyorum. Linkteki ayakkabının yorumları gayet iyi. Sizce nasıldır?

Linkteki ayakkabı gayet güzel, tipini beğendiysen al geç. Nike'ın ayakkabıları günlük kullanımda aşırı rahat oluyor, yalnızca ayağına uygun numarayı alman lazım. Yakınlarda bir Nike mağazası varsa deneyip ondan sonra internetten almanı öneririm.

Linkteki ayakkabı gayet güzel, tipini beğendiysen al geç. Nike'ın ayakkabıları günlük kullanımda aşırı rahat oluyor, yalnızca ayağına uygun numarayı alman lazım. Yakınlarda bir Nike mağazası varsa deneyip ondan sonra internetten almanı öneririm.
teşekkürler cevabın için . bu ayakkabıyı yarın deneyeceğim mağaza da. bu bütçede başka öneriniz var mı ?

Ayakkabı güzel bir arkadaşım da vardı futbol falan oynadı bir şey olmuyor ayakkabıya ama yağmurlu günlerde giyemeyebilirsin.

teşekkürler cevabın için . bu ayakkabıyı yarın deneyeceğim mağaza da. bu bütçede başka öneriniz var mı ?
Genelde bu tarz adidas nike puma ayakkabılarda 0,5 numara buyuk almak iyi olabiliyor deneyimleyip alman en iyisi olacaktır. Günlü kullanımda ise nike bana göre adidas ve pumaya göre bir tık daha iyi adidasın üst seviyeleri çok iyi ama pahalı bu fiyata en iyisi nike olacaktır.

Kanka benim ayaklar taraklı. Büyük ihtimalle bu bana olmaz
Benimde taraklı bende sipariş verirken tereddütteydim ama rahat oldu ayagıma. almadan önce mağazada deneme fırsatın varsa mutlaka dene gerçekten rahat ayakkabı

Hocam ben de bunu düşünüyorum aldınız mı memnun musunuz?

Geri