chaptan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 76
- İsim
- Ahmet Efe Yıldırım
Evet, arkadaşlar, bir konu açmıştım ve bu konuda 1500 TL ile neler yapabileceğimi sormuştum. Sağ olsunlar, bana yardımcı oldunuz. Şimdi, 1500 TL ile geçen ay neler yaptım? Bugün 2. harçlığımı alıyorum ve geçen aydan 150 TL kaldı. Yemek konusunda zorlanmadım, çünkü evim yakın ve çoğunlukla ya evde yemek yedim ya da hiç yemedim. 1 ay içinde dışarıda yemek yemeye belki de sadece 10 kez gitmişimdir.
Ekstra harcamalarıma gelince, termal macun ve Bluetooth adaptör aldım. Babam yeni bir bisiklet aldı, onun bakımını yaptırdım ve bir oyun kolu aldım. Bunların dışında bazen arkadaşlarla dışarıda gezdik ve çok eğlenceli bir ay geçirdik. 1500 TL'nin bu kadar uzun süre yeteceğini gerçekten şaşırdım. Düşüncelerinizi aşağıya yazmanızı bekliyorum iyi forumlar.
Ekstra harcamalarıma gelince, termal macun ve Bluetooth adaptör aldım. Babam yeni bir bisiklet aldı, onun bakımını yaptırdım ve bir oyun kolu aldım. Bunların dışında bazen arkadaşlarla dışarıda gezdik ve çok eğlenceli bir ay geçirdik. 1500 TL'nin bu kadar uzun süre yeteceğini gerçekten şaşırdım. Düşüncelerinizi aşağıya yazmanızı bekliyorum iyi forumlar.