Neler Yeni

1500 tl ile ayda ne yapılır?

chaptan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ahmet Efe Yıldırım
Biraz daha büyük olsaydın halka arzdan hisse al diyecektim ama boş ver. Bir ay için 1500 para değil dostum. Günde 50 lira düşüyor zaten. Bir gün harcamasan bir gün de dürüm yesen dengeliyor anca. Aklına ne gelirse onu yap fazla

Biraz daha büyük olsaydın halka arzdan hisse al diyecektim ama boş ver. Bir ay için 1500 para değil dostum. Günde 50 lira düşüyor zaten. Bir gün harcamasan bir gün de dürüm yesen dengeliyor anca. Aklına ne gelirse onu yap fazla düşünme.
Zaten hergün para harcamam hergün düzenli 5 tl harcarım su için bazı günler eve giderim bana çok rahat yeter gibi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam para biriktirip altın falan alınabilir
ay sonunda kalan parayı zaten döviz yapmayı düşünüyorum

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
e
Zaten hergün para harcamam hergün düzenli 5 TL harcarım su için bazı günler eve giderim bana çok rahat yeter gibi geliyor

ay sonunda kalan parayı zaten döviz yapmayı düşünüyorum
n mantıklısı

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,142
İsim
Lokman Doğan
Halka arz hisseleri satin al

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
İlk ay sadece gerekli şeyler için harca sonrasında bak elinde ne akdar kalıyor ona göre harcamanı yaparsın ilk haftadan parayı bitirip sürünme

Mert

80+ Silver
Ye gitsin. Bu parayı biriktirsen de pek bir faydası olmayacaktır, kendini yorduğuna değmez.

3N4Y1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kıvanç Çetin
neye harca biliyormusun banka hesabın varsa borsada halka arzlara katıl ilk başta sonra borsa öğren ordan gelen parayla
Aga adam 10. Sınıf yani 18 yaşını geçmediği için halka arza giremez, bende onunla aynı yaştayım ve giremiyorum

Eğer okuldan sonra eve falan uğramıyorsan hiç yemeğe gerek yok. Yanına bisküvi, gofret falan al geçiyor zaten. Cebinde rahat 1000TL kalır
Aha bu yapılır işte

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Arkadaşlar selamlar malum okul açılıyor yaz bitiyor harçlıklar verilmeye devam edecek babam bu sene farklı bi şey yapmaya karar verdi ve bana harçlığımı tek seferde vermeye başlayacakmış harçlık konusunu konuştuk 1500 TL verecekmiş 1500 TL ile 1 ayda ne yapılır? 10. sınıfım ve okulumuzun yakınında olan tavuk dönerci döner ayranı 45 TL.
Knk altına yatır biriktirebildiğini.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,906
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Arkadaşlar selamlar malum okul açılıyor yaz bitiyor harçlıklar verilmeye devam edecek babam bu sene farklı bi şey yapmaya karar verdi ve bana harçlığımı tek seferde vermeye başlayacakmış harçlık konusunu konuştuk 1500 TL verecekmiş 1500 TL ile 1 ayda ne yapılır? 10. sınıfım ve okulumuzun yakınında olan tavuk dönerci döner ayranı 45 TL.
Ayda 20 gun okula gitsen zaten gunluk 75tl para oluyor (hafta sonu gezme vs dahil degil) okula yuruyerek gitmiyorsan birikim yapabilecegin bir para degil 45tl yemek diyorsun 30tl kaliyor su 5tl desek 25tl onlada ne yapabilirsin sana kalmis

Biraz daha büyük olsaydın halka arzdan hisse al diyecektim ama boş ver. Bir ay için 1500 para değil dostum. Günde 50 lira düşüyor zaten. Bir gün harcamasan bir gün de dürüm yesen dengeliyor anca. Aklına ne gelirse onu yap fazla düşünme.
Hisse olayını bana biraz açarmısın özelden 10K yatırmak istiyorum ama hiç bilmiyorum eğitim videoları falanda hep sırf video uzasın diye konuşuyorlar

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,631
İsim
Oğuz
En mantıklı şekilde karnını doyurmaya çalışırsın, onun dışında 1500 TL ile bir şey yapılmaz.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Yatırım yapın hocam, bence hem maddi yatırım hem de kendinize yatırım. Kendinize yatırımda da para harcayabilirsiniz yani kitap alın ya da ingilizce ile ilgili güvenilir bir eğitim programı vs.
Çar çur etmeyin.

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
atlas
Param ile 10. sınıfta küçük küçük cripto şeylerine girmiştim dolar üzerinden bana neredeyse 3 katı olarak geri döndü para aylık 1k iyi para ben gider kendime düzgün kıyafetler almak için harcardım okula falan gömlek pantalon ve kundura ile gittiğim için değişik giyinmeye özen gösterirdim

Top Bottom