Psu olarak bunu öneririm.Kasayı ikinci el bakabilirsiniz.merhaba. 1500tl rx6600 ve r5 5500 için kasa psu önerilerir misiniz vatan indirimlerinde güzel şeyler var gibi güzel fırsat yakalayabilirsem bütçeyi 1650 ye kadar zorlayabilirim
Rtx 3060 için alabilir miyiz bunu ?Psu olarak bunu öneririm.Kasayı ikinci el bakabilirsiniz.
![]()
FSP Performance 550W 80+ Bronze 120mm Güç Kaynağı
HV PRO, serisine özel olarak tasarlanan DC-DC ile güvenli ve etkili bir güç kullanımı sağlar. 230V 80 Plus derecelendirmesi ile her iki model de %85’in üzerinde verimlilik ve düşük ses seviyesi…www.gaming.gen.tr
İşlemci soğutucu takmak istersem PSU yükseltmem gerekir mi peki ?
hocam bunu aldıktan sonra kasaya para kalmıyor neredeyse 2. ellerin sıfır fiyatından farkı kalmıyor birde param güvendeyle alıcaksamPsu olarak bunu öneririm.Kasayı ikinci el bakabilirsiniz.
![]()
FSP Performance 550W 80+ Bronze 120mm Güç Kaynağı
HV PRO, serisine özel olarak tasarlanan DC-DC ile güvenli ve etkili bir güç kullanımı sağlar. 230V 80 Plus derecelendirmesi ile her iki model de %85’in üzerinde verimlilik ve düşük ses seviyesi…www.gaming.gen.tr
https://www.vatanbilgisayar.com/frisby-fc-9320g-mesh-4xrgb-600w-usb-3-0-80-plus-mid-atx-kasa.htmlRtx 3060 için alabilir miyiz bunu ?
senin aynı sistem bendede var ve bu kasayı şiddetle öneriyorum../merhaba. 1500tl rx6600 ve r5 5500 için kasa psu önerilerir misiniz vatan indirimlerinde güzel şeyler var gibi güzel fırsat yakalayabilirsem bütçeyi 1650 ye kadar zorlayabilirim
Aksiyon isterseniz alabilirsiniz.hocam bunu aldıktan sonra kasaya para kalmıyor neredeyse 2. ellerin sıfır fiyatından farkı kalmıyor birde param güvendeyle alıcaksam
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.vatanbilgisayar.com/frisby-fc-9320g-mesh-4xrgb-600w-usb-3-0-80-plus-mid-atx-kasa.html
bu nasıl
hocam önerin için teşekkürler ama bütçe mi psu ile birlikte biraz aşıyorsenin aynı sistem bendede var ve bu kasayı şiddetle öneriyorum../
![]()
Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.691,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
akım korumalı priz kullansam ve en azından 80 plus bi şekilde kurtarmaz mıAksiyon isterseniz alabilirsiniz.
![]()
PSU patladı sanırım? | DonanımHaber Forum
Arkadaşlar merhaba. 2 ay olmamıştır internetten PC toplamıştım. Şu ana kadar bir sorun yoktu fakat az önce PC oyun download etme için açıkken kasanınforum.donanimhaber.com
![]()
Güç kaynağı patladı | DonanımHaber Forum
Merhaba, Masaüstü bilgisayarımda kasa içerisine led döşemiştim 1 aydır kullanıyordum ve sıkıntı yoktu bugün ufak bir parça daha led ekledim. Ufak parçforum.donanimhaber.com
Önermem.Her ne kadar 600w 80 plus yazsa gerçekten o değerleri verebileceği şüpheli.Psu işi şakaya gelmez ben olsam kasayı ikinci el alıp sağlam bir psu alırdım.En kötü uzay montaj kullanırdım sistemi.hocam önerin için teşekkürler ama bütçe mi psu ile birlikte biraz aşıyor
akım korumalı priz kullansam ve en azından 80 plus bi şekilde kurtarmaz mı
bide hocam kaç watt verdiğini test edebileceğim bi yer var mı?Önermem.Her ne kadar 600w 80 plus yazsa gerçekten o değerleri verebileceği şüpheli.Psu işi şakaya gelmez ben olsam kasayı ikinci el alıp sağlam bir psu alırdım.En kötü uzay montaj kullanırdım sistemi.
Berbat. Önermiyorum.
Yine de önermem.hocam önerin için teşekkürler ama bütçe mi psu ile birlikte biraz aşıyor
akım korumalı priz kullansam ve en azından 80 plus bi şekilde kurtarmaz mı