Tam boy, red switch klavye alacağım
gametech blackrider red switch baktım başka ne önerirsiniz bütçe 1500 tl
Monster laptoplarda sıkıntı olduğu için düşünmemiştim hiç, black friday de indirim gelir mi acabaBende şuan klavye arıyorum, aynı özelliklerde ve piyasada hiç klavye bulamadım. K3 Pro'yu 2021'den beri kullanıyorum. 500 TL kadar daha fiyat arttırabilirsen bunu al kaçırma derim. Ben birazdan tekrar sipariş vereceğim. Klavyenin üstüne kahve döktüğüm için bazı tuşları arada bir basmama gibi sıkıntılar veriyor. Kendi hatam yani.Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Monster Notebook
Pusat K3 Pro Mekanik Gaming Klavye, 18 farklı RGB ışık modu ile kullanıcısına oyun oynarken büyüleyici bir atmosfer yaratıyor. İncelemek için hemen tıklayın!www.monsternotebook.com.tr
Hiç bilemiyorum, şuanda indirim yok dediler biraz önce zoom dan sormuştum ama klavye konusunda hiç sıkıntın olmasın çok kaliteli klavyeMonster laptoplarda sıkıntı olduğu için düşünmemiştim hiç, black friday de indirim gelir mi acaba
Bütçemi biraz aşacak başkan ya bilemedimHiç bilemiyorum, şuanda indirim yok dediler biraz önce zoom dan sormuştum ama klavye konusunda hiç sıkıntın olmasın çok kaliteli klavye
Hocam numlock tarafını çok kullanmıyorsanız tam klavye almanızı önermem %80 veya %75 klavye işinizi görür.Tam boy, red switch klavye alacağım
gametech blackrider red switch baktım başka ne önerirsiniz bütçe 1500 tl