arkadaşlar 1500 TL'ye kadar bilek destekli klavye lazım
Kardeşim kimseye bakma. 610 tl geri ödemeli bu ürün. Bunun harici hepsi üzer. Bu bildiğim yatırım.tşk sizin bir öneriniz varmıdır acaba
güzel ama kklavye küçük sağ tarafı yokKardeşim kimseye bakma. 610 TL geri ödemeli bu ürün. Bunun harici hepsi üzer. Bu bildiğim yatırım.
![]()
ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe ROG NX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye
– FPS Oyuncuları için Üretildi: Ekstra 10 tuş barındırmayan şekliyle fareyi hareket ettirmek için daha fazla alan sağlanırken, genişletilmiş L-Ctrl tuşu, diğer tuşlara yanlışlıkla basmayı engeller.www.gaming.gen.tr
Bu klavyeyi kullandım ve aşırı kaliteli. Bilek desteği ayrı 800 TL zaten.
FPS oyunları için avantaj. Siz bilirsiniz.güzel ama kklavye küçük sağ tarafı yok
Bayram olduğu için siparişler sonra alınıyor sanırım.güzel ama kklavye küçük sağ tarafı yok
Tabi tabi hepsi üzer aynenKardeşim kimseye bakma. 610 TL geri ödemeli bu ürün. Bunun harici hepsi üzer. Bu bildiğim yatırım.
![]()
ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe ROG NX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye
– FPS Oyuncuları için Üretildi: Ekstra 10 tuş barındırmayan şekliyle fareyi hareket ettirmek için daha fazla alan sağlanırken, genişletilmiş L-Ctrl tuşu, diğer tuşlara yanlışlıkla basmayı engeller.www.gaming.gen.tr
Bu klavyeyi kullandım ve aşırı kaliteli. Bilek desteği ayrı 800 TL zaten.
K3? Şaka dimi?![]()
Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
güzel ama pahalıTabi tabi hepsi üzer aynen
Akko 5075B öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
K3? Şaka dimi?
İstediğiniz fiyatlara 1600e geliyorgüzel ama pahalı
klavye konusunda haklıymışsın, baksana asus öneriyolar@Greewe ilk görevin seni çağırıyor dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaş aktif olsun yardımcı olacaktır
evtİstediğiniz fiyatlara 1600e geliyor
klavye konusunda haklıymışsın, baksana asus öneriyolar
rog strix olan nays ve asus cashbackle 1200'e geliyor fiyatına göre yine idare eder de k3 ne alaka onu bende bilmiyorumİstediğiniz fiyatlara 1600e geliyor
klavye konusunda haklıymışsın, baksana asus öneriyolar