Dandelion
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 217
- İsim
- Yusuf
- cik_cik_cikk
- Steam
- YusufBeyN
Herkese iyi sosyaller, şu an kullandığım modemden cızırtı sesi geliyor ayrıca kablosuz bağlantıda sıkıntı yaratmaya başladı. Bu yüzden yeni bir modeme geçmek istiyorum. Türk Telekom ile konuştum VDSL olduğu sürece kendim istediğim modemi alıp takabiliyormuşum. 1000-1500TL bandında bir öneriniz var mıdır? Şu an 50Mbps internet kullanıyorum kablolu bağlantıda sorunsuz bu hızı veriyor. Türk Telekom altyapım 100Mbps destekliyor ancak TurkNet binaya 1000MBPS kutu getirdi yakında ona geçmeyi düşünüyorum bu yüzden vereceği hız yüksek olursa iyi olur. Burada en önemli şey uzaktan sorunsuz çekebiliyor olması. Uzak dediğim 100 metrekare evde 2 oda ötesine çekmesi lazım şu anki modem çekiyordu ama sıkıntı yaratmaya başladı çok eski.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şöyle bir ürün buldum nasıldır? https://www.hepsiburada.com/tenda-v...router-super-vdsl-profil-35b-p-hbcv0000086xtrHerkese iyi sosyaller, şu an kullandığım modemden cızırtı sesi geliyor ayrıca kablosuz bağlantıda sıkıntı yaratmaya başladı. Bu yüzden yeni bir modeme geçmek istiyorum. Türk Telekom ile konuştum VDSL olduğu sürece kendim istediğim modemi alıp takabiliyormuşum. 1000-1500TL bandında bir öneriniz var mıdır? Şu an 50Mbps internet kullanıyorum kablolu bağlantıda sorunsuz bu hızı veriyor. Türk Telekom altyapım 100Mbps destekliyor ancak TurkNet binaya 1000MBPS kutu getirdi yakında ona geçmeyi düşünüyorum bu yüzden vereceği hız yüksek olursa iyi olur. Burada en önemli şey uzaktan sorunsuz çekebiliyor olması. Uzak dediğim 100 metrekare evde 2 oda ötesine çekmesi lazım şu anki modem çekiyordu ama sıkıntı yaratmaya başladı çok eski.