Emin misiniz hocam Ajazz AJ159 Apex tekrar gelir mi? Almıştım tekrar iptal ettim herkes hemfikirse bu konuda hiç kaçırmayacağım.ajazzın 159 pro sunu al
apex belli degil ama pro nun stogu varEmin misiniz hocam Ajazz AJ159 Apex tekrar gelir mi? Almıştım tekrar iptal ettim herkes hemfikirse bu konuda hiç kaçırmayacağım.
Alabileceğim en iyi mouse bu mu? indirimle 1175 TL'ye geliyor vergiler dahilapex belli degil ama pro nun stogu var
kronık sorun daha bellı degıl geldıgınıde gorcezAlabileceğim en iyi mouse bu mu? indirimle 1175 TL'ye geliyor vergiler dahil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sinyal kesilmesi vs gibi problemleri var mı kronik sorunları vs.
Forumdan birisi proyu alıp 8k hz ile valoda denedi sorun yasamadım takılma yok dedi. Bende pro alacaktım ama pahalıydı. Apex stogunu bekleyip stok duser dusmez aldım ama ıyı mı yaptım bılmıyorum apex proya gore daha sorunlu denılıyor.Alabileceğim en iyi mouse bu mu? indirimle 1175 TL'ye geliyor vergiler dahil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sinyal kesilmesi vs gibi problemleri var mı kronik sorunları vs.
Apexin standı çok hoşuma gitti sizce tekrar stoklara gelme ihtimali var mı? Pro alsam pişman olur muyum?Forumdan birisi proyu alıp 8k hz ile valoda denedi sorun yasamadım takılma yok dedi. Bende pro alacaktım ama pahalıydı. Apex stogunu bekleyip stok duser dusmez aldım ama ıyı mı yaptım bılmıyorum apex proya gore daha sorunlu denılıyor.
kral pro apexten daha sorunsuz denıyor. Ben pro alacaktım ama butce cıkmadıgı ıcın apex aldım. Forumda apex kullanan bırıne de denk gelmedım. Çok aceliyeti yoksa ara sıra temudan kontrol et stok gelirse kaparsın. Stoklara düşmezse de proyu al pişman olmazsın heralde. En kötü iade edersin.Apexin standı çok hoşuma gitti sizce tekrar stoklara gelme ihtimali var mı? Pro alsam pişman olur muyum?