Neler Yeni

1500 TL'ye Nintendo Lite alınır mı?

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Almanya'dan gelirken tanıdıgım nintendo switch lite alınır mı? ? oyunlar olsun,hiç kullanmadım,oyunlarını da fazla meraklı degilim ama içime bir el konsolu hevesi düştü okula giderken felan oynarım,uzun yolculuk felan oynarım diye düşündüm sizce?

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Vasıta ile çok gidip geliyorsan çok güzel olur, günün çoğunluğu evde geçiyorsa boşa para harcama.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Almanya'dan gelirken tanıdıgım nintendo switch lite alınır mı? ? oyunlar olsun,hiç kullanmadım,oyunlarını da fazla meraklı degilim ama içime bir el konsolu hevesi düştü okula giderken felan oynarım,uzun yolculuk felan oynarım diye düşündüm sizce?
Switch kullanıyorum. Seyahat ederken de kendi aracımla seyahat ettiğim için yolculuk sırasında oynamam mümkün olmuyor. Ancak switch her kuruşunu hakediyor. Oyunları çok özgün ve inanılmaz keyifliler.

Oyunlara verecek paran yoksa hiç bulaşma çünkü oyunlar çok pahalı. Türkiye mağazası yok ve yurt dışı mağazasından alışveriş yapman gerekiyor. Oyunlar genelde 60dolar. Türk parasına çevrilince yüksek meblağlar çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,656
Üyeler
165,052
Son üye
CP RedPanda
Top Bottom