Apu 3300 lira en ucuz. 700 lira verip ekran kartı al daha iyi. 700 lira az para değil ama 700 liralık farkla ekran kartından vazgeçilemezHocam apu bile yeterli o çocuk için abartma ne 4000i
Apu 3300 lira en ucuz. 700 lira verip ekran kartı al daha iyi. 700 lira az para değil ama 700 liralık farkla ekran kartından vazgeçilemezHocam apu bile yeterli o çocuk için abartma ne 4000i
Sağolun hocan@Emir Aydın yardımcı olacaktır.
2.elden 1500tl ye zoom ve eba da rahatlıkla kullanılacak bir pc toplanabilir. X3440 lı bir sistem bile fazlasıyla yeterli olur.Apu 3300 lira en ucuz. 700 lira verip ekran kartı al daha iyi. 700 lira az para değil ama 700 liralık farkla ekran kartından vazgeçilemez
Pollux 3 apu 2800 tl hocamApu 3300 lira en ucuz. 700 lira verip ekran kartı al daha iyi. 700 lira az para değil ama 700 liralık farkla ekran kartından vazgeçilemez
Sıfır için konuşmuştum2.elden 1500tl ye zoom ve eba da rahatlıkla kullanılacak bir PC toplanabilir. X3440 lı bir sistem bile fazlasıyla yeterli olur.
Ondan bahsediyorum.Pollux 3 apu 2800 TL hocam
Sıfır için haklısın ama bu bütçede çokta bir sıfır lüksü yokSıfır için konuşmuştum
Apu sistemlerin normal PC den farkı ney hocammalesef dolar kuru yüzünden fiyatlar artmış ancak apu sistem alabilirsiniz. https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3apu/
Zaten 1 tane daha 8gb eklediğinde 3k yapıyor hocam bilgisayardan çok anlıyormuş gibi konuşuyorsunuz burda instagram grubuna bakar mısınız lütfen?Pollux 3 apu 2800 TL hocam
şöyle içinde ekran kartı yok işlemcinin içindeki ekran kartını kullanıyorsunuz ama performansı iyi sayılır çoğu oyunu taşır ama fazla fps vermez okadarApu sistemlerin normal PC den farkı ney hocam
harici ekran kartı yok işlemcinin içinde varApu sistemlerin normal PC den farkı ney hocam