Neler Yeni

Öneri 1500₺'ye kadar dayanıklı mouse önerisi

StoneCold

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Serkan
Selamlar, önce Logitech G203 Lightsync kullandım çift tıklama sorunu yüzünden Steelseries sensei ten mouse aldım fakat onda da scroll tuşu bozuldu ve ürün ellerinde olmadığı için değişim veya tamir yapılmadı iade ile sonuçlandı. Bana kronik problemi olmayan özellikle bu 2 sorunu da yaşamış biri olarak tercihen kablosuz (kablolu da olabilir) mouse önerisinde bulunur musunuz lütfen ?

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Furylevel z1 öneriliyor bu fiyatta
Ne gerek var?

2000'e çıkabilirsen:

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yiğit
Ne gerek var?
Gördüğünüz üzere arkadaş bir sorunu olduğunda garanti hizmetlerini kullanıyor tam emin değilim lakin attığınız mousenin garantisi olmuyordu sanırım

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Gördüğünüz üzere arkadaş bir sorunu olduğunda garanti hizmetlerini kullanıyor tam emin değilim lakin attığınız mousenin garantisi olmuyordu sanırım
Aldığın ve faturası kesilen birşeyin garantisi nasıl olmuyor?

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Hocam bu mouslar connect game ile trye getiriliyor diye biliyorum o yüzden dolayı garanti yoktu sanırım
Kutuların içinden garanti belgesi ve ürün yanında fatura gönderiliyor alınan tüm ürünlerde garanti mevcuttur. Replika ürün alırsan garanti sunulmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar, önce Logitech G203 Lightsync kullandım çift tıklama sorunu yüzünden Steelseries sensei ten mouse aldım fakat onda da scroll tuşu bozuldu ve ürün ellerinde olmadığı için değişim veya tamir yapılmadı iade ile sonuçlandı. Bana kronik problemi olmayan özellikle bu 2 sorunu da yaşamış biri olarak tercihen kablosuz (kablolu da olabilir) mouse önerisinde bulunur musunuz lütfen ?
Wraithden almanı öneririm.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Hocam bu mouslar connect game ile trye getiriliyor diye biliyorum o yüzden dolayı garanti yoktu sanırım
darmoshark ve vxeyi yanlış bilmiyorsam wraith kendi getirtiyor wraithte sıkıntı olacağını sanmıyorum garanti konusunda

StoneCold

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Furylevel z1 forumda gezerken denk geldim güzel duruyor ama mcu kaynaklı sorun yaşandığı da söylenmiş. İsteğim sorun yaşamamak sensei tenden çok memnundum fakat bu sorunları yaşayınca tekrar almak istemiyorum zaten stokta yok. m800 güzel duruyor ama bu markaları pek bilmiyorum.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Kutuların içinden garanti belgesi ve ürün yanında fatura gönderiliyor alınan tüm ürünlerde garanti mevcuttur. Replika ürün alırsan garanti sunulmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wraithden almanı öneririm.
connectgamede sözde garanti var ama arkadaş gibi bende önermem rezil firma

Top Bottom