- Bütçe
- 18000
Merhabalar,
1080p de akıcı rahat hem hikaye tabanlı hem de rekabetçi oyunları oynamak istiyorum fakat bu noktada şuan çıkan oyunların dışında gelecek 2-3 yılda çıkacak oyunları da oynayabilmek istediğim bir pc arayışına girdim. 3-4 fikir oluştu kafamda ama karar veremedim arkadaşlar sizlerde yorumda bulunarak kafamda bir şeylerin oturması için destek olabilir misiniz?
https://www.tebilon.com/amd-r5-5500...-6600-8gb-hikvision-16gb-hikvision-512gb-ssd/
Bu üründe fiyat olarak uygun geldiği için listede ve sanki gereksinimleri karşılıyor.
Bu üründe darboğaz korkum var ve 2kda oynamayacağım oyunları ama ilerde işlemci upgrade ederek bu sorunu çözebilirim.
Bu üründe gayet mantıklı gelmişti ama 1080pde darboğaz olabileceği hakkında yorumlar gördüm.
Ayrıca sizinde iletebileceğiniz sistem önerileri varsa maksimum 18bin TL'ye kadar onları da eğerlendiririm.
1080p de akıcı rahat hem hikaye tabanlı hem de rekabetçi oyunları oynamak istiyorum fakat bu noktada şuan çıkan oyunların dışında gelecek 2-3 yılda çıkacak oyunları da oynayabilmek istediğim bir pc arayışına girdim. 3-4 fikir oluştu kafamda ama karar veremedim arkadaşlar sizlerde yorumda bulunarak kafamda bir şeylerin oturması için destek olabilir misiniz?
https://www.tebilon.com/amd-r5-5500...-6600-8gb-hikvision-16gb-hikvision-512gb-ssd/
Bu üründe fiyat olarak uygun geldiği için listede ve sanki gereksinimleri karşılıyor.
VULCAN-4060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-4060 Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.
www.gaming.gen.tr
RKY / RYZEN 5 5500 / RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
www.gencergaming.com
Ayrıca sizinde iletebileceğiniz sistem önerileri varsa maksimum 18bin TL'ye kadar onları da eğerlendiririm.